Roses soluciona les inundacions quan plou dels edificis a l’entrada del Puig Rom

Ajuntament de Roses
Operaris treballant en la instal·lació de canonades a l'entrada del Puig Rom

S’està portant a terme la instal·lació de canonades, pous i embornals per evacuar l’aigua quan plou i evitar així les inundacions

Ajuntament de Roses
Operaris treballant en la instal·lació de canonades a l’entrada del Puig Rom

Quan plou l’aigua baixa per la pendent dels carrers Llobregat, Tordera i el de la Pujada del Puig Rom. Aigua que va a parar als edificis situat a l’entrada d’aquesta urbanització, inundant tota la part exterior d’aquest immobles. Aigua que acabava entrant a l’interior. Per situar-nos, són els edificis que estan tot just on hi ha ubicada la farmàcia Martínez-Roca.

L’Ajuntament de Roses ha decidit posar fi aquest problema “amb la construcció de 4 pous de registre que absorbeixen l’aigua que aniran a parar les canonades de mig metre de diàmetre que s’estan instal·lant per a que per molta aigua que caigui s’evacuï sense provocar inundacions als veïns”, ha manifestat el regidor d’Infraestructures i Serveis Públics de Roses, Juan M. Fernández.

Entre 10 i 15 dies és el termini d’execució d’aquesta petita obra per solucionar les inundacions de la zona. Treballs que compten amb un pressupost d’uns 50.000 euros.