Roses s’omple de música, tradició i activitats infantils durant el Nadal

Campament del Reis Mags a Roses

Concerts, Pastorets, activitats infantils i festes tradicionals omplen el Nadal a Roses

Els Pastorets
Els Pastorets de Roses

 

L’Ajuntament de Roses ha preparat un ampli programa per celebrar el Nadal a la població. Música, pastorets, parc infantil i casal de Nadal, pessebre vivent, revetlla de Cap d’Any o acampada reial, són algunes de les propostes que faran gaudir d’aquestes festes a petits i grans.

Concert de Nadal

Concert de Nadal de RosesLa programació s’iniciarà el proper dissabte 21 (21 h), amb el ja tradicional Concert de Nadal celebrat a l’església de Santa Maria. En aquesta ocasió, la formació encarregada de posar música a la vetllada serà l’Orfeó Manresà, que oferirà un repertori dividit en tres parts: Llums de Nadal, Els nostres autors i Romanticisme al cor. L’entrada és lliure.

Saló Infantil de Nadal

Casal de Nadal de RosesEls més petits tenen la diversió assegurada aquest Nadal amb el Saló Infantil que l’Ajuntament instal·la al Pavelló Poliesportiu Municipal, amb inflables, jocs i tallers per als diferents trams d’edats compreses entre els 3 i els 12 anys. El saló romandrà obert els dies 23, 24, 27, 28, 30 i 31 de desembre, així com els dies 2, 3 i 4 de gener, en horari de 16 a 19 h. El preu de l’entrada és de 3,50 €.

Pastorets

Diumenge 22, el Grup de Teatre de Roses porta al Teatre Municipal la primera representació d’Els Pastorets, mentre que les dues funcions restants tindran lloc dijous 26 i diumenge 29 de desembre. Totes elles, a les 18.30 h. Les entrades (10 € adults i 5 € infants), es poden adquirir a la taquilla del Teatre Municipal, 2 hores abans de l’inici de cadascuna de les funcions.

Pessebre Vivent

Pessebre vivent de RosesL’Associació Rosinca de Festa (AROFES), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, presenta aquest Nadal la 5a edició del Pessebre Vivent de Roses, que durà a terme els dies 27, 28 i 29 de desembre, a partir de les 18.30 h a la Ciutadella de Roses. L’edició d’enguany amplia el nombre de quadres, i també incorpora noves activitats per als nens i nenes i públic en general. El preu de l’entrada és de 2 euros.

A la Biblioteca, més Nadal

La Biblioteca Municipal de Roses també celebra el Nadal i oferirà, dissabte 28, a les 11.30 h, la projecció de la pel·lícula Conte de Nadal, recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys. D’altra banda, els dies 27 i 30 de desembre, acollirà el Taller de Fanalets conduït per l’associació Optimist, tots dos dies a les 17 h. Per participar en aquesta activitat, cal reserva prèvia.

Revetlla de cap d’any

Revetlla de Cap d'Any de RosesDimarts 31 de desembre, els rosincs i rosinques podran donar la benvinguda al nou any a la Revetlla de Cap d’Any organitzada a la plaça Frederic Rahola. A partir de les 00.30 h de la nit, el ball estarà assegurat amb l’actuació del Trio Nova+. I, a partir de les 3.30 h, la festa continuarà amb una discomòbil a càrrec de Gres-k Planet.

Els més esperats

Campament del Reis Mags a RosesLa tarda de dissabte 4 de gener, el campament reial arribarà a la Ciutadella de Roses per recollir les cartes i desitjos de tots els nens i nenes de Roses, i proposar-los un munt d’activitats (tallers de fanalets, corones reials, xapes, tres en ratlla…) L’horari d’obertura és de 15 a 19 h (el carter recollirà cartes de 17 a 19 h), mentre que a l’endemà, diumenge, el campament romandrà obert de 10 a 14 h (carter d’11 a 13 h).

La tarda del dia 5, a partir de les 19 h, petits i grans donaran la benvinguda a Roses a Ses Majestats els Reis d’Orient, davant de la Ciutadella. Tot seguit, a la plaça Frederic Rahola, recepció dels Reis als nens i nenes