Roses subvenciona al Grup de Teatre de la Vila, la Fundació ALTEM i el Festival Sons del Món

Ajuntament de Roses
Conveni amb la Fundació ALTEM

El Grup de Teatre de Roses, Altem i el Festival Sons del Món, reben subvencions per valor de 12.000 €, 18.000 € i 50.000 € anuals respectivament, per als anys 2013, 2014 i 2015

Ajuntament de Roses
Signatura conveni amb la Fundació ALTEM

Dins la política de suport a les activitats de caràcter cultural, social, educatiu i esportiu que es desenvolupen a Roses, així com a les diferents entitats assistencials i benèfiques que treballen en el municipi, l’Ajuntament estableix un important nombre de convenis de col·laboració i d’atorgament de subvencions, al conjunt dels quals destina prop de 800.000 € anuals.

Entre les tasques que desenvolupa la Fundació ALTEM per a millora la qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual de l’Alt Empordà, es troben serveis assistencials i laborals, tallers ocupacionals, centre de dia, servei de llar-residència, servei de transport adaptat, etc. L’ajut atorgat per l’Ajuntament de Roses (54.000 € per al període 2013-2015), recau concretament sobre el servei de transport i adaptat i les despeses dels tallers ocupacionals que l’entitat duu a terme.

Ajuntament de Roses
Signatura dels convenis amb el Grup de Teatre de Roses i PromoArts Music

Una altra de les entitats subvencionades aquesta setmana és Pascual Arts Músic, encarregada de l’organització del Festival Sons del Món. Amb aquest acord, el consistori vol fomentar la realització de música en viu a la Ciutadella, tot millorant l’oferta cultural i turística del municipim així com promocionant el patrimoni rosinc. La subvenció atorgada, de 50.000 € anuals, també per al trienni 2013-2015, acorda la realització d’un mínim de tres concerts anuals i les activitats paral·leles de gastronomia i enologia que corresponguin en el marc de la realització Festival Sons del Món.

Per últim, l’Ajuntament de Roses, interessat en la promoció de les arts escèniques i la seva creació en el municipi, ha concedit al grup de teatre amateur Grup de Teatre de Roses, una subvenció de 12.000 euros anuals. Com a contraprestació, el grup es compromet a produir i representar Els Pastorets durant les festes de Nadal, així com una obra de teatre durant la primavera de cada any. L’acord subscrit també tindrà una vigència de tres anys.