Roses també participarà a Barcelona a l’acte ‘Fem un pas endavant’ de la campanya Ara és l’Hora

Ara és l'Hora

Proposta de la societat civil a Barcelona per a Catalunya

Ara és l'HoraLa campanya ARA ÉS L’HORA convoca un acte multitudinari, sota el lema ‘Fem un pas endavant’ per a aquest diumenge 19 d’octubre a la plaça Catalunya de Barcelona. En el transcurs d’aquest acte, la campanya unitària presentarà la proposta de la societat civil per a Catalunya, en aquest moment de tanta transcendència per al país.
Per aquest motiu, tot i que només queden tres dies per a la celebració d’aquest acte, la secció local de l’ANC Roses va decidir posar a disposició dels rosincs autocars per assistir-hi a Barcelona diumenge.
Els interessats poden adquirir, des de ahir a la tarda, el bitllet al Bar de la sala SUF al preu de 12 euros.
Els autocars sortiran , com sempre , des de les portes de la Ciutadella a les 9:30 hores amb la previsió de tornar cap a Roses un cop finalitzi l’acte.
Es pot reservar el bitllet fins dissabte a la nit.

L’acte a Barcelona està previst que comenci a les 12:30 hores i intervindran Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.

Aquest és el comunicat realitzat per les dues entitats sobre l’acte Omplim la plaça Catalunya:

– L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural convoquen un acte massiu per la Unitat i per fer una proposta a la societat catalana el proper dia 19 d’octubre a les 12:30 hores a la plaça Catalunya, a Barcelona.

– Serà en aquest acte, on intervindran Carme Forcadell i Muriel Casals, que ARA ÉS L’HORA expressarà la seva opinió i explicarà els següents passos que durà a terme.

– Fins aleshores ambdues entitats estan escoltant l’opinió del territori i de tots els seus òrgans de direcció; i dialogant amb els agents polítics i socials per assolir una posició sòlida i reposada en un moment de tanta transcendència.