Roses tanca la temporada alta d’estiu amb uns índexs d’ocupació de gairebé el 100 %

Pla de Màrqueting de Roses

Turistes passejant pel carrer Pi i Sunyer de Roses

Al mes d’agost els hotels de Roses han registrar una ocupació del 97%l, set punts més que l’any passat

Índexs d’ocupació a Roses de gairebé el 100 %
Turistes passejant per Roses aquest estiu

Segons les dades que els establiments turístics d’allotjament han facilitat al regidor de Turisme, Fèlix Llorens, Roses ha passat de registrar un índex d’ocupació hotelera “del 79% al juliol del 2015 al 83% d’aquest any, el que suposa 4 punts més que l’any passat”. Una tendència a l’alça que s’ha donat tant en els càmpings, a on “s’ha passat del 53 al 63% d’ocupació, 10 punts més”, com  en “els apartaments, on hi hagut un augment de dos punts, del 63 al 65%, és a dir, que hem tingut una mitjana d’ocupació d’un 5% més que l’any passat pel que fa al mes de juliol”, ha destacat Llorens.

I al mes d’agost els índexs d’ocupació dels hotels “han anat molt bé, perquè a l’agost de l’any passat no arribàvem al 90% i enguany estem al 97% d’ocupació que, tècnicament, és un 100%”. La mateixa tendència a l’alça han tingut també les pernoctacions a l’agost tant als càmpings com als apartaments.

Assenyalar que el turista més nombrós procedeix de França, seguit del visitants de l’estat espanyol, del provinents d’Alemanya i destacant l’augment que ha tingut dels visitants procedents dels Països Baixos, Holanda i Bèlgica.

Pel que fa a l’interès mostrat pels turistes ha predominat els interessats pel turisme actiu-esportiu, seguit del turisme cultural i el de natura.