Roses té cobertes totes les demandes de places de llar d’infants

Casal d'estiu de les llars infants de Roses
Pati de la llar d'infants municipal Cavallet de Mar de Roses / Foto: Arxiu

Es van crear 8 noves places amb la incorporació d’un nou grup P0 que cobreixen, a dia d’avui, totes les demandes de places de llar d’infants sol·licitades

“Al principi d’aquest curs escolar 2020-2021 vaig adquirir el compromís d’obrir un nou grup si la demanda així ho requeria”.  I ara, davant d’aquest compromís del regidor d’Ensenyament, Marc Danés, la Llar d’Infants Cavallet de Mar ha obert una nova aula de P0 per tal d’atendre les sol·licituds que s’han anat produint en els darrers mesos. D’aquesta manera, l’Ajuntament continua adaptant els seus serveis infantils de primer cicle (infants de 0 a 3 anys), d’acord a les necessitats i demanda real de les famílies del municipi.  

En el moment actual, les 8 places creades amb la incorporació d’aquest nou grup ja estan cobertes, podent així atendre la totalitat de peticions formulades. En el moment actual, les dues llars d’infants municipals de Roses compten amb un centenar d’alumnes (16 de nivell P0, 35 infants a P1 i 49 a P2), comptant amb places disponibles tant per als grups de P1 com de P2.

Unes dades que mostren la importància i ús d’aquest servei municipal per part de les famílies de Roses. En aquest sentit, Danés ha volgut destacar que “des de l’administració pública tenim el deure d’oferir serveis a la població guiant-nos sempre per l’eficàcia i l’eficiència d’aquests”.