Roses tindrà un local dedicat exclusivament al Ràdio Control, que se inaugura demà

Associació 099RC Roses Ràdio Control

Demà diumenge s’inaugura la seu de l’Associació 099 RC Roses Ràdio Control, l’única en tot l’estat amb oferir cotxes de lloguer

Associació 099RC Roses Ràdio ControlDesprés de molt de temps buscant un local per tenir la seva seu i poder practicar i entrenar, a més de donar la possibilitat a tothom d’iniciar-se en el món dels cotxes de Radio Control l’Associació 099 RC Ràdio Control, ja té la seva seu.
Un local de 100 m2, amb l’objectiu principal “de poder entrenar-nos de cara als campionats”, ha assenyalat el president de l’Associació i actual campió d’Espanya de Ràdio Control de Cotxes, Israel Velasco, el qual s’ha mostrat “content de per fi tenir el nostre local per entrenar i no tenir que anar als garatges dels amics per entrenar”.

I demà, diumenge, es portarà a terme la inauguració del local d’aquest entitat, que està ubicat tot just al costat de la nau de l’Escribano, on es guarden algunes de les carrosses de Carnaval. Una estrena en la que està previst l’assistència d’aficionats al Ràdio Control d’arreu Catalunya, i en la que es farà “una exhibició amb els cotxes de Drift a les pistes que hi ha, i si la meteorologia el permet a l’exterior farem una altra amb cotxes tot terreny.

L’únic a tot l’estat espanyol

A més, el local de l’Associació 099RC Roses Ràdio Control tindrà una altra finalitat, difondre aquesta afició entre la població, ja quesom l’única associació en tota Espanya en disposar de cotxes de lloguer, per a que la gent vingui a provar i practicar en la seva conducció”, ha manifestat Velasco.

L’aficionat al Ràdio Control tenen una cita demà al nou local de l’Associació 099 RC de Roses, on la inauguració del local de l’entitat esdevindrà una festa, segur, pels apassionats dels cotxes teledirigits.