Roses torna a impartir a el Curs d’Atenció Sociosanitària

Curs d'Atenció Sociosanitària a Roses
El Curs d'Atenció Sociosanitària s'iniciarà a Roses el 5 de febrer i s'impartirà en horari de matins

És el quart cop que es realitza aquest curs a Roses, amb resultats molt positius pel que fa a la inserció laboral assolida pels participants de les darreres edicions

El proper mes de febrer s’iniciarà a Roses una nova edició del Curs d’Atenció Sociosanitària per a persones dependents en institucions socials. Aquesta formació és l’exigida per treballar a residències i institucions per a persones dependents i permet obtenir el certificat de professionalitat necessari per al desenvolupament d’aquesta feina. És el quart cop que es realitza a Roses, amb resultats molt positius pel que fa a la inserció laboral assolida pels participants de les darreres edicions.

Les preinscripcions ja estan obertes i s’han de realitzar via web a través de www.sersaonline.com, accedint a l’apartat de formació (cursos per persones desocupades). També es pot accedir directament clicant AQUÍ.
Cal destacar que per poder participar al curs cal estar inscrit com a demandant d’ocupació, en disposició del graduat escolar, ESO o superior o, en cas de no tenir aquesta formació, realitzar una prova d’accés.