Roses torna a viure una nit màgica multitudinària i espectacular amb la cavalcada dels Reis Mags

Roses celebra una cavalcada dels Reis Mags a Roses multitudinària com els darrers anys

La nit més màgica de l’any va tornar a ser multitudinària i espectacular a Roses. Multitudinària perquè milers de persones, tant de la Vila com provinents de fora, es van aplegar per l’Avinguda de Rhode per veure la cavalcada dels Reis Mags.
I espectacular perquè a la desfilada es va poder veure papallones gegants, bebès de dinosaure, malabaristes, xanquers, foc, música i, com no, carbó per aquells nens i nenes, però també pels adults que no s’han portat bé durant l’any 2018. Ni la tramuntana, que va fer acte de presència, va fer deslluir la cavalcada, tret de les pobres papallones, que no podien desplegar a voluntat les seves ales.

Cal a dir que al pas per la plaça Catalunya i fins a la Rambla Ginjolers “hi havia moments que semblava Carnaval per la gentada que hi havia”, va manifestar el regidor de Festes, Frances Giner, el qual es va mostrar “molt content també per la participació de la gent de Roses i dels voluntaris, als quals els vull agrair la seva col·laboració perquè sense ells no seria possible la celebració d’aquesta cavalcada”.

La comitiva reial va anar de la rotonda de l’Oficina de Turisme fins a la plaça Frederic Rahola on els Reis Mags van ser rebuts per centenars de nens i nenes acompanyats dels seus pares i familiars.
El primer tinent d’alcalde, Juan Manuel Fernández, els va donar la benvinguda donant-les les gràcies “per venir i fer aquesta nit sigui una nit màgica per als nens i nenes de Roses”, i aconsellant a aquest que “quan sortiu d’aquí us aneu al llit per a que els Reis us puguin deixar els regals”.  Tot seguit va donar la paraula als Reis Mags, que després de donar les “gràcies per la gran rebuda que ens heu dispensat aquí a Roses” van “desitjar a tothom un any 2019 ple d’il·lusió, esperança i justícia”, i als més petits que “feu els deures, estimeu als pares, avis, germans i ja véreu com sereu recompensats per portar-vos bé”.

Tot seguit, tots els nens i nenes que no van poder fer entrega de la seva carta al Carter Reial van poder fer-ho ahir en mà als propis Reis Mags.