Suquet de peix de Rose

Roses tornarà, per tercer any consecutiu, a organitzar una fase final del campionat de Catalunya de Bàsquet

La bona organització per part del Club Bàsquet Roses dels campionats celebrats els dos anys anteriors ha fet que la Federació Catalana de Basquetbol vulgui celebrar a casa nostra una tercera final a quatre

A Roses es fan bé les coses, almenys quan parlem de bàsquet. I la prova està en que la Federació Catalana de Basquetbol ha donat, per tercer any consecutiu l’organització d’una final del campionat de Catalunya, en aquest cas de la categoria femenina Cadet U-16, al Club Bàsquet Roses.

Al 2022, el Club Bàsquet Roses va sol·licitar a la Federació Catalana de Basquetbol acollir un campionat de Catalunya, i la federació no va atorgar una, sinó dos finals. La primera de categoria Infantil masculí, que i on es va proclamar campió La Salle Manresa A; i la segona, de la categoria Sub-21 masculí, va tenir lloc al cap de setmana següent, el 4 i 5 de juny.

L’experiència va tant positiva que la Federació va voler repetir seu l’any següent, adjudicant al Club Bàsquet l’organització del campionat de Catalunya 2023 de la categoria Pre-Infantil masculí, disputat els dies 10 i 11 de l’any passat. “I tant la Federació Catalana de Basquetbol com els equips participants, van quedar, igual que l’any anterior, súper satisfets de la bona organització per part de tot el personal del nostre club i, per això, enguany ens ha tornat a premiar en fer Roses, per tercer any consecutiu, seu d’un campionat de Catalunya”, ha afirmat el president del Club Bàsquet Roses, Simón Rodríguez.

Per al regidor d’Esports, Miguel Muñoz, el fet que Roses aculli un any més una final a 4 de bàsquet “no és més que donar-li valor al talent i al turisme esportiu que, un cop més, posa a Roses com un referent en aquest àmbit”.

El dia 1  de juny es disputaran al Pavelló Municipal d’Esport de Roses les semifinals, i el 2 de juny, les finals, a les 11 hores la de consolació pel tercer i quart lloc, i a les 13 hores la final, de la que l’equip guanyador serà proclamat coma a campió de Catalunya de bàsquet de Cadet femení U-16.