Fira de la Rosa de Roses

Roses, una Vila per gaudir de l’estiu en família

Espectacles familiars a Roses
Les actuacions es duen a terme tots els dimarts i dissabtes a les 19 hores

Roses és una destinació familiar certificada amb la marca de Platja en Família de l’Agència Catalana de Turisme

Com a integrant de la marca Platja en Família de l’Agència Catalana de Turisme, que distingeix les destinacions litorals que disposen d’una oferta d’allotjament, restauració i entreteniment adaptada a les necessitats de les famílies amb infants, l’Ajuntament de Roses torna a organitzar aquest estiu un ampli programa  d’activitats. Espectacles d’animació, visites a la Ciutadella i al Castell de la Trinitat, o el joc de descoberta Roses Tour Familiar, formen part de la  programació.

Ciutadella i plaça de les Botxes, epicentres de l’animació infantil

A partir d’aquest dissabte, 1 de juliol, espectacles de màgia, música, circ, teatre i contacontes, de reconegudes companyies, se succeiran tots els dimarts i dissabtes fins al dia 9 de setembre. La proposta, ja duta a terme en edicions anteriors, compta amb una gran acollida i són moltes les famílies fidels que s’han convertit en públic assidu, atretes per l’oportunitat d’acabar un dia d’estiu amb una bona estona de diversió.

Enguany els espectacles es realitzaran en dos espais: el recinte històric de la Ciutadella, on les activitats es desenvolupen en un entorn tranquil i molt segur i que permet oferir una experiència cultural i de lleure en família de qualitat sense interferències externes; i la plaça de les Botxes, davant de mar.

El calendari i els detalls de cada actuació es poden consultar a través de la pàgina web de turisme visit.roses.

El patrimoni cultural i històric també s’adapta a les famílies

Les famílies que visitin Roses trobaran a més una oferta àmplia i variada d’activitats de lleure i esportives, així com visites guiades adaptades al públic infantil, tant a la Ciutadella (visita teatralitzada, La motxilla d’en Milfulles o el joc Safari al museu), com al Castell de la Trinitat (amb els jocs Scape Búnquer i Scape Kids Pirata, El joc del Castell i l’activitat Pirates al castell)

Per la seva banda, el joc de descoberta de Roses Tour Familiar que es distribueix gratuïtament a l’Oficina de Turisme, permet, a través de deu fitxes amb senzilles endevinalles, descobrir deu punts d’interès de Roses. Una manera divertida d’incentivar el coneixement del municipi i educar en un turisme cultural i sostenible, que, a més, té premi (lot de marxandatge i descomptes o gratuïtats a les activitats Aquabrava, Minigolf Greens, Bicicletes i Rutes, Els Blaus de Roses i Roses Exprés.

Parc Infantil de Platja, un clàssic de parada obligatòria

Com cada any, l’Àrea de Turisme proporciona el servei de parc infantil a la platja de Roses, un espai delimitat i ombrejat, on monitors titulats organitzen jocs, tallers i activitats per als nens i nenes de Roses i visitants amb edats compreses entre els 3 i els 10 anys. El servei està disponible totes les tardes de juliol i agost, des de les 15 a les 19 hores i cada nen i nena hi pot accedir una hora al dia de forma gratuïta.