Roses va acollir la sisena i darrera prova del circuit català de Windsurf N2

Circuit català de Windsurf N2

Una de les regates del circuit català de Windsurf N2 celebrat a les platges de Roses

Un certament de Windsurf que engloba tres classes, la Techno, la Raceboard i la RSX  

Circuit català de Windsurf N2
Una de les regates del circuit català de Windsurf N2 celebrat a la badia de Roses

Les aigües de la badia de Roses han acollit aquest cap de setmana la sisena i darrera prova del circuit català de Windsurf de Nivell 2. Un certamen que feia 10 anys que no se celebrava a en aigües rosinques.
Un certamen que està dividit en tres classes: la Techno, dividida en sub15 i sub-17 anys,  la RSX, que és la modalitat olímpica, i la Raceboard classe que  anteriorment havia estat olímpica i en la que hi poden participar regatistes Màster.

Tot i que dissabte el vent no bufar amb molta força, finalment es van poder disputar en tot el cap setmana 6 regates de les 8 previstes. Regates en la que van prendre part un total de 42 regatistes dividits en les 3 classes.

I si Roses feia 10 anys que no era escenari d’aquest circuit català de Windsurf, això canviarà els propers anys, ja que el Vocal de la Federació Catalana de Vela, Joan Sanfeliu, va afirmar que “Roses és una de les poblacions que més s’ha engrescat en la formació dels joves i en l’organització d’esdeveniments de Windsurf, tot i que en la modalitat de Funboard”.

Aquest circuit català de Windsurf N2 ha estat el tret de sortida de les competicions nàutiques a Roses, ja que aquest proper cap de setmana se celebrarà a la platja de Santa Margarida la 4ª prova del campionat d’Espanya d’Eslàlom, precisament en la modalitat que esmentava Sanfeliu, la Funboard.