Roses va celebrar el seu segon Mercat de Nadal

Un segon Mercat de Nadal que va estar organitzat també per l’associació de comerciants Roses Comerç

Mercat de Nadal de Roses
El segon Mercat de Nadal de Roses es va desenvolupar, com en la primera edició, a la plaça de l’Església

Una vintena, entre establiments comercials, entitats socials i centre educatius van participar en el segon Mercat de Nadal de Roses, organitzat per Roses Comerc i que va tenir lloc el passat dissabte, 22 de desembre, a la plaça de l’Església.

Un Mercat de Nadal que va esdevenir un aparador més al carrer que l’associació de comerciants organitza al llarg de l’any per a que els seus associats puguin oferir a la ciutadania els seus productes fora del seus establiments, dins d’un ambient nadalenc.

Un Mercat de Nadal de Roses que a la vegada també va ser un mercat solidari, ja que entitats com la Fundació Roses Contra el Càncer i l’Associació Tramuntanets també van voler ser-hi presents amb l’objectiu de poder recaptar diners per als seus projectes amb la venda de diferents productes.

Un Mercat de Nadal on els alumnes dels centres educatius de Roses, com l’institut Cap Norfeu i el Centre Escolar Empordà, van aprofitar per sufragar, també amb la venda de diferents, part del seu viatge de fi de curs.

I un Mercat de Nadal que va tenir al llarg del dia una bona afluència de gent que va passat per la plaça de l’Església, un indret que li donar a la Fira un caire nadalenc de debò, la qual cosa va deixar satisfets tant als paradistes com als vianants.