Roses va inaugurar ahir la II Fira de la Cervesa Artesana & Music

II Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses
Cervesa artesana, bona música i companyia es van donar cita ahir a la inaguració de la II Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses

La Fira de la Cervesa va obtenir en el seu primer dia una bona assistència de públic

Cinc productors de cervesa artesana, La Selvaseria de Vidreres, Limbik and Co. de Figueres, Santa Pau Ales de Santa Pau, Terra Aspra de Tortellà i Vicbrewery de Vic. que oferien una vintena de varietats, bon rock el que van proposar primer el grup local DGremlins i The Bazaga’s va ser una combinació que atraure a centenars de rosincs durant la inauguració de la II Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses, que va tenir lloc ahir a l’Illa Ítaca, el meateix emplaçament que l’any passat.
Una proposta, aquesta fira de la cervesa, impulsada per l’Àrea de Promoció Econòmica que, pel que es va veure ahir, “la gent té ganes de sortir, i és del que es tracta aquesta fira, d’oferir una alternativa d’oci als vilatans combinant cervesa artesana amb música, i en aquesta ocasió, també, poder fer una queixalada i beure begudes no alcojòliques gràcies al servei de bar disposat per l’Associació d’Amics de Guinea Conakry”, va afirmar el responsable de l’Àrea de Promció Econòmica, Félix Llorens.

Aquesta II Fira de la Cervesa Artesana & Music de Roses ja ha obert les seves portes avui dissabte, concretament l’ha fet a les 12 del migdia, tot i que la música no es deixarà sentir fins les 18 hores, quan està previst el concert familiar a càrrec de Pop per Xics, per posteriorment pujar a l’escenari (20 h) The Seventies amb les serves versions de rock dels anys 70 i acabar el segon dia de la Cervesa Artesana & Music de Roses amb el rock, funk i soul de Superfluid.