Roses es ven la seva bandera

Roses es ven la seva bandera

El regidor Fèlix Llorens amb la bandera de Roses que és a la venda a l'Oficina de Turisme

La bandera amb les roses amb fons blanc que simbolitza la Vila de Roses es posa a la venda davant la demanda dels vilatans per tenir una

Roses es ven la seva bandera
El regidor Fèlix Llorens amb la bandera de Roses que és a la venda a l’Oficina de Turisme de la Vila

La ciutadania de Roses, sinó en la seva totalitat si en un gran nombre, ha demanat a l’Ajuntament de la Vila poder tenir una bandera del seu poble. I el consistori no tenia, a part de les que es llueixen institucionalment els edificis representatius de la Vila com, evidentment, la casa consistorial, entre d’altres.

Unes banderes institucionals, d’altra banda, de molta grandària, ja que tenen una proporció de 2 metres d’alt per 3 d’ample.

Així que el departament de Turisme, per aquests dos motius (la demanda per part dels vilatans i perquè els institucionals han de seguir on són), ha posat a la venda unes banderes més petites, de 80 x 120 cm, amb betes als quatre cantons per facilitar la seva instal·lació a balcons o altres suports, “i donar l’oportunitat a tota aquella gent que vulgui obtenir una, la pugui adquirir a l’Oficina de Turisme amb un preu de 12 euros”, ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Fèlix Llorens.

I l’època més adient per posar a la venda les banderes és ara, ja que es fa coincidir amb l’arribada de la Festa Major de Roses, que s’enceta aquest proper dijous, 10 d’agost.

Així, els veïns i veïnes que ho desitgin podran engalanar els seus balcons o finestres durant aquests dies de festa tan assenyalats.

La bandera de Roses
L’estendard de Roses és una bandera apaïsada, de proporcions de dos metres d’alt per tres d’ample, blanca, amb les tres roses vermelles botonades de groc i barbades de verd de l’escut, dues situades a la meitat superior del drap, la primera a 2/7 de l’asta i la segona a 2/7 del vol, i la tercera centrada a la meitat inferior.