Roses viu amb el Club Handbol Empordà una jornada “emocionant, de solidaritat amb majúscules”

El Club Handbol Empordà va recaptar 10.500 euros per a La Marató de TV3, dedicada enguany a la investigació del càncer

12 hores de handbol a Roses per La Marató de TV3
Els presidents del Club Handbokl Empordà, Antonio Gómez i Eugenio Corrochano ensenyant la recaptació assolida per La Marató de TV3

“Emocionant, de solidaritat amb majúscules”, així va definir un dels organitzadors de la marató de 12 hores de handbol 4×4, Lluís García, al final de la jornada, quan es va desvetllar que aquesta activitat “en la que s’ha implicat tota la societat, no només el club”, va recaptar 10.500 € que aniran destinats a La Marató de TV3.

Una quantitat de diners, però, que poden ser més, ja que encara “queda per tancar la comptabilitat del servei del bar, acabar de recollir alguna inscripció i els patrocinadors que donaven un euro per gol marcat”, ha desvetllat Eduard Berta, director tècnic del Club Handbol Empordà.

En total, en aquesta marató van participar, només al matí, 19 equips “composats per jugadors i jugadores de cinc escoles de Roses,  dues de Castelló d’Empúries i 1 de Palau, el que  significa que han passat per la pista del Pavelló Municipal d’Esports un tota de 150 escolars”, va dir García.
I a la tarda, van ser uns 25 els equips, integrats per jugadors del Club Handbol Empordà, membres de algunes colles de Carnaval, regidors de l’Ajuntament de Roses i de la població en general, els que van participar comptabilitzant una xifra superior als 300 jugadors.

Més de 300 jugadors que es van reunir amb els seus amics i familiars a la sala Polivalent del Pavelló per gaudir de la fideuda popular solidària, “que també ha esdevingut tot un èxit de participació aplegant a taula 512 persones, quan ens havíem marcat un límit de 500”, va manifestar un content Lluís García, “sí, perquè era un somni i semblava que no ho aconseguiríem, ja que a principis de setmana havia molts poques persones apuntades, i al final ha hagut gent que s’ha quedat fora, tot i que la meteorologia no ens ha acompanyat gens”.

En aquest sentit, l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, que hi era allà fent un cop de mà  l’organització, va dir que “la gent és molt solidaria, però tothom ho deixa per a l’últim dia, i és el que ha passat, a principis de setmana hi havia pocs tiquets venuts , però després la gent ha respòs en massa, i si haguessin hagut més tiquets s’hagués omplert la sala”. Una sala en la que va destacar, també,la tasca dels voluntaris provinents de les diferents entitats de Roses per parar i servir taula amb l’objectiu que a cap comensal li faltés de res.

Cal assenyalar que els assistents dels partits de handbol van ser obsequiats amb regals mitjançant diferents sortejos que es van fer durant el dia gràcies a la col·laboració de les empreses i comerços de Roses i la comarca.

I no es pot oblidar de totes les entitats socials i culturals de la Vila, i persones a nivell particular, que es van implicar en aquesta jornada , ja que tots, sense deixar a ningú, van fer possible recaptar més, perquè en realitat són més, de 10.500 € per lluitar contra el càncer.

Gràcies Roses!
Felicitats Roses!