Roses viu l’encesa de llums de Nadal més multitudinària de la seva història

Ajuntament de Roses

Diferents moments de l'encesa de llums de Nadal de Roses

Centenars de persones es van aplegar a l’escultura del Ziggurat del passeig marítim de Roses per no perdre’s l’encesa de llums de Nadal i la cantada de nadales

Ajuntament de Roses
Diferents moments de l’encesa de llums de Nadal de Roses

L’encesa de llums de Nadal a Roses s’havia portat a terme, gaire sempre, a la rotonda de la SARFA amb la participació, com a molt, d’una vintena de persones. Però, ja l’any passa es va voler donar un impuls a aquesta encesa de llums, que simbòlicament dona la benvinguda del Nadal a Roses, i es va celebrar a la plaça Catalunya.
Una encesa en la que, a banda de simbolitzar l’acte d’encendre les llums, es va fer una cantada de nadales amb la cantant Àngels Ortiz, acompanyada d’una desena de nens i nenes, ciutadans i les autoritats de l’Ajuntament de Roses, la qual cosa va fer que l’acte, si més no, s’impregnés d’un esperit nadalenc que mai havia tingut.

I ahir, a més d’aquest esperit nadalenc, l’encesa de llums de Nadal a Roses va esdevenir la més multitudinària de la seva història, ja que la cantada de nadales va anar a càrrec del alumnes de Primària del Centre Escolar Empordà i la mateixa cantant Àngels Ortiz, que van tenir com a públic, principalment, als familiars dels estudiants.

L’encesa va tenir lloc a l’escultura Ziggurat, en la confluència del passeig marítim amb l’espigó de la Rambla Ginjolers, ja que “sempre volem fer-la allà on inaugurem llums, i enguany és l’Avinguda de Rhode, de la plaça Catalunya fins la Rambla, amb lluminàries que semblen tot un cel estrellat i que l’hem pogut completar amb la partida pressupostària que teníem contemplada per aquest 2018”, va afirmar l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, la qual va ser l’encarregada juntament amb la mainada de pitjar el botó que encenia totes les llums de Nadal de la Vila.

Davant l’afluència de tanta ciutadania a l’encesa de llums Mindan va dir que “per l’any vinent ens ho haurem de plantejar de manera diferent, en un lloc i un espai més adient per encabir tanta gent com la que ha hagut avui”.

Tot i que no ho va voler desvetllar, l’alcadessa de Roses va afirmar que per  “l’any vinent hi haurà una sorpresa”.