Suquet de peix de Rose

Roses viu un dels millors Carnavals dels darrers anys

Carnaval de Roses 2023
Desfilada de diumenge del Carnaval de Roses 2023

Tant els participants com els espectadors, que van omplir l’Avinguda de Rhode, van xalar durant les desfilades de disfresses del primer Carnaval de Roses post-pandèmic

La bonança climatològica que ha hagut durant la celebració de la festa ha ajudat, sens dubte, a viure a Roses una de les millors festa de disfresses dels darrers anys.

Errades en l’organització en el moment de les passades, el mal endèmic del Carnestoltes rosinc, no pot entelar una obvietat: que la gent tenia ganes de celebrar el primer Carnaval post-pandèmic, sense cap mena de restriccions, i s’ho ha passat en gran. Els participants han gaudit de la festa com sinó hi hagués un endemà.

Una reclamació d’anys de les mateixes colles de Carnaval, que es tanqués el port només i exclusivament per als inscrits i participants de la desfilada, enguany ha tornat a reeditar l’èxit i l’encert d’aquest tancament que va tenir l’any passat.

Èxit per la manca d’incidències en forma de baralles i aldarulls, que ha redundat que el recinte pesquer fos el que sempre ha hagut de ser, una macro festa de disfresses plena de bon rotllo.

La proclamació dels Reis de Carnaval de Roses 2024 i l’entrega de premis dels concurs de carrossa, coreografia i disfressa van cloure els actes pròpiament carnavalers del dia d’ahir, tot i que la festa a  la pista annexa del Pavelló Municipal d’Esports amb la discomòbil amb DJ Lia Jensen + DJ Office + Adrià Giner DJ.