Roses viurà demà diumenge una gran concentració de motos amb la V Trobada Motera Benèfica de FADIR

Camions de Ducati, Honda i Kymco amb motos per provar, concentració de motards carpes de merchandaising, concerts, servei de bar i molt més al moll pesquer a benefici de FADIR

La Fundació d’Ajuda al Discapacitat de Roses va organitzar al 2015 la primera concentració de motos o trobada motera per recaptar fons a benefici dels seus associats, però també per la gent més desvalguda de la Vila.

Un concentració de motards que al llarg d’aquests anys s’ha celebrat en diferents indrets de la Vila, com a l’antic càmping Bahia, l’explanada exterior de la Ciutadella o el pàrquing del port esportiu. Enguany, però, FADIR ha decidit portar-la a terme al moll pesquer, a l’explanada on per la Festa Major se celebra la Missa Oikumene. En allà “no molestem a ningú, i hi ha espai suficient per encabir els centenars de motos les carpes de merchandaising, els tràilers de les marques Ducati, Honda i Kymco que vindran per a que tota la gent que vulgui provi les seves motos, i el concert de música que se celebrarà”, ha aseenyalat el coordinador de FADIR i impulsor de la Trobada Motera Benèfica, que enguany a la seva cinquena edició.

400 motos
La previsió és que diumenge es donin cita al moll pesquer uns 400 motoristes a sobre de les seves muntures, els quals iniciaran una ruta a les 11 del matí que els portarà fins al Cap de Creus per arribar a Roses un altre cop sobre les 12:30 hores, i tot seguit fer un multitudinari aperitiu i el corresponent sorteig de samarretes, cascos i guants, entre d’altres complements.

Camions de Ducati, Honda i Kymco

Tres camions de tres marques diferents, Ducati, Honda i Kymco amb la finalitat de deixar provar els seus últims models, “la gent que tingui pensat, o no, en comprar-se una moto d’alguna d’aquestes marques tindrà l’oportunitat de provar-les per una ruta d’uns 25 minuts que farem. Només s’han d’inscriure en els respectius tràilers” ha assenyalat Pulleiro.

Carpes de merchandaising i de Maverick Viñales

Com és habitual en aquests tipus d’esdeveniments hi haurà ubicades unes carpes de diferents productes relacionats amb el món de la moto. I en aquesta ocasió també hi haurà una de Maverick Viñales, per a que la gent conegui i pugui adquirir les samarretes amb el el seu nou logotip, color i el seu nou número, el 12, amb el que corre enguany al campionat del món de Moto GP, després de deixar el 25 amb el que ha estat tota la seva carrera esportiva.

Concert d’Eslabón Perdido

I l’espectacle musical d’aquesta V Trobada Motera Benèfica anirà a càrrec del grup de rock, Eslabón Perdido, composat per músics amb molta experiència i amb un directe, amb el que aconsegueixen una gran empatia amb el públic.
Eslabón Perdido versiona a grans bandes del rock dels 70 i 80, com ara, els Rollings Stones, els Beatles, AC-DC, Burning, Tequila o Creedence, entre d’altres.

Servei de Bar

Què seria d’una concentració de motos sense un bon servei de bar? Doncs això és el que tindrà també la V Trobada Motera Benèfica de FADIR, per assegurar-se l’organització que ningú passi gana o sed.