Roses vol crear una Taula de participació gastronòmica

Taula de participació gastronòmica
La gastronomia de Roses és un dels seu principal atractius turístics

L’Ajuntament de Roses convoca als restauradors el proper dimarts a Ca l’Anita per saber, entre d’altres temes, cap a on dirigir les campanyes gastronòmiques que es fan actualment a la Vila

Taula de participació gastronòmica
La gastronomia de Roses és un dels seu principal atractius turístics

L’Ajuntament de Roses porta a terme unes campanyes gastronòmiques al llarg de l’any. Tress creades recentment i que estan emmarcades durant la celebració de la Ruta de les Tapes, del Festivalet Posta de Sol i de la Fira de la Rosa. I una quarta que, amb molta tradició, es ve celebrant des de fa molts anys i que és la de Suquet de Peix.
I ara, el departament de Promoció Econòmica i Turisme vol tirar endavant “una Taula de participació on els restauradors puguin expressar les seves opinions, ja que al final són ells el que treballen i fan difusió de la nostra gastronomia amb els plats que elaboren”, ha manifestat el regidor d’aquestes Àrees, Fèlix Llorens.

Per aquest motiu,, Llorens convoca als restauradors aquest proper dimarts, 16 de gener, a les 10:30 hores a Ca l’Anita amb la finalitat de mantenir-ne una trobada “per mirar cap a on hem d’evolucionar, si estem portant a terme de la manera adient les campanyes gastronòmiques o, al contrari, les hem de reconduir, però sobretot, saber la seva opinió d’aquestes i d’altres campanyes que pugin sorgir, tant de part de l’administració com del propi sector de la restauració”.

Es tracta, en definitiva, que l’administració local i els local de restauració vagin de la mà envers interessos comuns.