Nadal a Roses

Roses vol que el seu jovent digui la seva i ha convocat una Assemblea de Joves per a que hi participin

L’Àrea de Joventut de Roses vol fomentar la participació ciutadana entre el jovent per a que s’involucri en el foment d’activitats juvenils amb la celebració d’una assembleaAssemblea Jove de Roses

La força, l’empenta, la creativitat i en definitiva, les ganes de fer coses dels joves de Roses hi són. I l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament ho sap. Per aquest motiu, i aprofitant que el consistori rosinc està elaborant el nou Pla Local de Joventut, vol fomentar la participació ciutadana “per a que siguin els propis joves els que diguin  quins són els projectes i activitats que volen portar a terme i que, a més, siguin ells mateixos qui les organitzin, amb el nostre suport”, ha afirmat la regidora de Joventut, Anna Jorquera.

Assemblea de Joves de Roses, dissabte 21 de maig al CAR Jove

I per a que els joves, associacions o grups expressin les seves idees i suggeriments s’ha organitzat aquesta Assemblea Jove de Roses, que es portarà a terme aquest proper dissabte, 21 de maig, a les 16 hores al CAR.

La idea d’aquesta trobada, com els Fòrums de Joventut que s’havien celebrat anys enrere, és que els joves puguin, a banda d’expressar la possibilitat de realitzar quelcom activitat, tingui l’oportunitat de trobar interessos comuns amb altre joves per fer-la realitat.

Aquest és l’espot realitzat pel CAR Jove per promocionar la participació del jovent a l’Assemblea Jove de Roses: