El rosinc Daniel Hinojosa puja al podi a la 3ª prova del campionat Drift de Ràdio Control

Drift Spain Ràdio Control

Daniel Hinojosa (a la dreta) amb el trofeu del 3è classificat i el seu cotxe de Ràdio Control

Daniel Hinojosa, de l’equip 099 RC aconsegueix el segon podi de la temporada després de l’aconseguit la Drift Social 2016 celebrat al mes de febrer

Drift Spain Ràdio Control
Daniel Hinojosa (a la dreta) amb el trofeu del 3è classificat i el seu cotxe de Ràdio Control

El passat dissabte es va celebrar al circuit Driftcat de Girona, la tercera i última prova del campionat Drift Spain en la modalitat de Drift Ràdio control. Aquesta competició compta amb 3 proves igual que la D1-10 celebrada a Roses el passat mes de setembre.

El pilot rosinc de l’equip 099 RC, Daniel Hinajosa , conegut com el ‘Bomba’, va aconseguir la tercera posició en un circuit complicat, el gironí, on qui tenia més possibilitats de guanyar eren els integrants del club amfitrió, el Driftcat. Tot i això, el  ‘Bomba’ va aconseguir pujar al tercer esglaó del podi, amb el  qual s’acomiada de la temporada d’aquesta modalitat.
Daniel Hinojosa no és el primer podi que assoleix enguany, ja que, recordem, ja va guanyar la primera prova del Drift Social 2016 que es va disputar al mes de febrer.

Pel que fa a la resta de competicions de Ràdio Control només queda per celebrar-se l’última prova del campionat d’ Espanya. Certamen que dóna plaça  per disputar el campionat Mundial, que se celebrarà a Holanda al mes de juny de 2017.