El ‘rosinc’ David Bustamante enlluerna al públic femení de Roses

Festival Sons del Món

David Bustamante es va guanyar al públic femení de Roses

Bustamante va oferir a Roses un concert potent per presentar el seu darrer treball ‘Amor de los dos’ que va alternar amb els hits ‘Devuelveme la vida, ‘El aire que me das’ o ‘Dos hombres y un destino’

Festival Sons del Món
David Bustamante en un moment del concert a la Ciutadella de Roses

Durant els darrers dies no s’ha cansat de dir-ho, i en el concert que va oferir dissabte David Bustamante a la Ciutadella de Roses dins el Festival Sons del Món, ho va tornar a repetir, “sóc una mica d’aquí, de Roses. Els meus pares van venir en el seu viatge de noces i em van engendrar, perquè quan van tornar a Sant Vicente de la Barquera, la meva mare ja estava embarassada, això vol dir que jo vaig sortir d’aquí”.

I aquí, a Roses, en ‘Busta’ va presentar el seu últim treball ‘Amor de los dos’, vestit amb una jaqueta de cuir negra tot i la calor, i amb una veu, estil i posada en escena que segueix sent inconfusible en el cantant asturià des del seus inicis musicals per al gaudi d’un públic femení que omplia les primeres, les del mig i les últimes cadires disposades per a l’ocasió.

Unes cadires, però, que van sobrar a partir del quart tema, quan el públic va decidir aixecar-se per ballar i cantar al ritme que imposava Bustamante, que va interactuar en tot moment amb el públic, i al que llançava els mocadors que utilitzava per eixugar-se la suor, com les ampolles d’aigua que consumia per calmar la sed. Objectes que eren ràpidament recollits per les seves fans, que estaven a l’aguait.

‘Alma para dos’ és el novè treball de la carrera de David Bustamante, des que publiqués el seu primer àlbum en 2002 titulat amb el seu mateix nom, amb temes com ‘No soy un superman’ i ‘Dos hombres y un destino’, cançó aquesta que va tothom que hi era a la Ciutadella va cantar acompanyant a l’artista.

I pels bisos l’artista es va deixar dos dels seus èxits més coneguts, ‘Devuélveme la vida’ i ‘El aire que me das’, dos temes amb els qual sabia que les seves fans s’anirien contentes a casa després de gaudir de la seva versió més autèntica, la versió, potser del David Bustamante rosinc.