El rosinc Esteve Sala finalitza l’any guanyant un segon premi de poesia a Badalona

Esteve Sala

Esteve Sala rebent l'Àmfora Romana del 2n premi del XI Concurs Badiu de Poesia de Badalona

Esteve Sala va ser mereixedor del 2n premi per part del jurat del XI Concurs Badiu de Poesia de Badalona

Esteve Sala
Esteve Sala rebent l’Àmfora Romana del 2n premi del XI Concurs Badiu de Poesia de Badalona

A Esteve Sala Casellas, de Roses, l’agrada escriure. I ho fa bé. Ja sigui poesia, novel·la o contes. I que ho fa bé no ho diu un servidor i admirador del talent literari d’aquest rosinc, sinó el jurat dels diferents premis literaris als que ha concorregut.
Recordem, entre d’altres, el XV premi de poesia de Vila de Prades que va guanyar al setembre de 2016, el premi de Narrativa Breu Víctor Alari de Cubelles, que també es va emportar a l’abril del mateix any o, en l’apartat de contes, el VI Certamen literari de relat breu de Santa Eulàlia de Ronçana, que va guanyar al 2015.

I aquest mes de desembre els membres del jurat del XI Concurs Badiu de Poesia de Badalona, Coloma Lleal, Joan Soler i Miquel Creixell, van considerar que Sala era mereixedor de rebre el 2n premi, l’Àmfora Romana, d’aquest certamen literari organitzat per l’Associació Badalona Poètica pel seu poema ‘Quatre Oficis’.

Un concurs on s’hi podien presentar poetes i escriptors majors de 50 anys, tant en narrativa com en poesia, i que a mitjans d’aquest mes es va portar a terme el lliurament dels premis en un acte públic celebrat al Museu de Badalona, davant la presència de l’organitzador, Joan Seus, l’alcaldessa de la població, Dolors Sabater, i la resta de finalistes i guanyadors.

El jurat va destacar la qualitat de les obres que hi havien concorregut, el que “ha suposat per a mi una gran satisfacció”, ha assenyalat l’Esteve.

Cal assenyalar que al XI Concurs Badiu de Poesia de Badalona es van presentar 42 obres de poesia, la qual cosa que certifica l’èxit de convocatòria del certamen si es té compte que els guanyadors no rebien cap compensació econòmica.