El rosinc Esteve Sala presenta a Roses el seu llibre ‘Els pecats d’Amets’

‘Els pecats d’Amets’

Amb ‘Els pecats d’Amets’, Esteve Sala va quedar finalista del Primer Premi de Narrativa Ciutat de Carlet

‘Els pecats d’Amets’ El jurat del Primer Premi de Narrativa Ciutat de Carlet va decidir que l’obra ‘Els pecats d’Amets’, del rosinc Esteva Sala, era mereixedora de ser finalista d’aquest guardó literari impulsat per l’editorial Neopàtria i el propi ajuntament de la ciutat del País Valencià.

Un reconeixement pel qual el seu autor no va tenir cap remuneració econòmica, en canvi, però, si que va tenir la feliç notícia que la seva novel·la sortiria a la llum publicada per l’editorial valenciana.
Sens dubte, aquesta publicació de la seva novel·la ha estat pe Esteve Sala el millor premi, “la millor recompensa, perquè avui dia no és fàcil que et publiquin un llibre”, va dir llavors.

I demà dissabte, el rosinc obtindrà també, a casa seva, el reconeixement al seu talent per a l’escriptura, ja que està es presentarà ‘Els pecats d’Amets’ a la sala cultural de Ca l’Anita en un acte a càrrec de Jordi Pla que es portarà a terme a les 19:30 hores, que i que comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Cultura, Francesc Giner.

Els pecats d’Amets

Els pecats d’Amets és una novel·la feta de narracions diverses que quatre vells s’expliquen en una residència i en un temps en què fer-ho és malvist. L’Aitor, en Quimet, en Ramon i en Siset simbolitzen el plaer pel món de la literatura i la imaginació a Amets, un continent amb catorze països i dues illes antagòniques. Fretures i esperances adreçades a abastar el record i la unitat que d’Ipuinlari al País del No-Res i el País d’Haur. Unes narracions que es van completant i complementant a mesura que es desenvolupa la trama. Una novel·la per a tots els públics, de comprensió planera però amb un llenguatge ric i acurat: el poder màgic i necessària a l’hora d’esbandir una desmemòria que es clou amb el batec resolut de les cobertes -Ipuinlari en euskera.