El rosinc Ian Sala actua avui en l’únic concert d’enguany del cicle “D’Nits al Castell”

Cicle "D’Nits al Castell"

El cantautor rosinc Ian Sala

Un cop finalitzat el cicle Nits de Clàssics a l’església de Santa Maria de la Ciutadella de Roses es reprèn i clou el cicle “D’Nits al Castell”

Cicle "D’Nits al Castell"
El cantautor rosinc Ian Sala

El cantautor Ian Sala actua aquesta nit en l’únic concert del cicle “D’Nits al Castell” que va impulsar l’any passat el departament de Cultura de l’Ajuntament de Roses. Sala inaugurarà i clourà amb la seva actuació aquest cicle que només constarà d’un concert. “Sí, ha estat així perquè motius d’agenda ha estat impossible programar més concerts al Castell de la Trinitat, ja que hem enguany hem apostat més per fer un cicle de música clàssica a la Ciutadella”, ha afirmat el regidor de Cultura.

Ian Sala, després de tancar amb la gira Terrats & Patis per castells de tot Catalunya, una etapa de 3 anys en solitari interpretant temes de country-folk, presentarà aquesta nit un nou repertori propi, acompanyat dels ‘Efectes secundaris”, duo composat pels multi instrumentistes Santi Careta i Marcel·lí Bayer.

El concert s’iniciarà a les 22 hores amb un preu per assistir-hi de 5 euros.

Una única actuació del cicle de concerts “D’Nits al Castell” com a conseqüència de la creació del de Nits de Clàssica, però que l’any vinent, ha assegurat Giner, “anirem alternant les actuacions entre la Ciutadella i el Castell de la Trinitat”.

“El cicle Nits de Clàssica va anar molt bé”

Segons el regidor de Cultura el cicle de Nits de Clàssica, que es va celebrar a l’església de Santa Maria de la Ciutadella, “va anar molt bé, perquè va haver-hi molt bona assistència de públic”, i va lamentar que “es va haver de suspendre, per la meteorologia, l’actuació de l’Ignasi Tomàs i la Carme Vilà”.

Un concert aquest dels dos rosincs que l’Ajuntament de Roses té previst celebrar-lo al mes d’octubre.