El rosinc Juanjo Viñuela fa donació a FADIR del premi que va guanya al Concurs de Pessebres i Arbres de Nadal

Donació de Juanjo Viñuela a FADIR

Juanjo Viñuela dóna un xec de 100 € al coordinador de FADIR, Manel Pulleiro, en presència del regidor de Festes, Francesc Giner

Donació de Juanjo Viñuela a FADIR
Juanjo Viñuela dóna un xec de 100 € al coordinador de FADIR, Manel Pulleiro, en presència del regidor de Festes, Francesc Giner

100 euros i 5 entrades per a la Piscina és el premi que va guanyar Viñuela i que ara dóna A FADIR

Juanjo Viñuela va guanyar la darrera edició del Concurs de Pessebre i Arbres de Nadal que organitza l’Ajuntament de Roses. L’arbre que va confeccionar va ser mereixedor de guanyar els 100 euros i 5 entrades a la Piscina de Roses amb els que estava guardonat.

Un arbre de Nadal que va fer “gràcies als Pescadors de Roses, a l’associació gastronòmica d’en Iago Coll i a Gabriel Ramírez, ja que em vam deixar la caixa, el rem i el tremall amb els que, juntament amb d’altre materials vaig fer l’arbre de Nadal que va sortir premiat”, ha dit Viñuela, el qual ara “vull destinar aquest premi a FADIR, en agraïment a la tasca que fa cada dia envers els nens i nenes discapacitats”.

Un gest de Juanjo Viñuela que demostra que “pots col·laborar de moltes maneres per ajudar a aquesta gent que sempre hi és, i em va semblar una bona acció compartir amb aquest premi amb ells”, va concloure.

El coordinador de FADIR, Manel Pulleiro va agrair aquesta donació de Viñuela “perquè nosaltres, com qualsevol altre Fundació, hem de subsistir amb les ajudes i donacions que ens fan tant entitats com persones a títol personal, com aquesta mateixa d’en Juanjo”.

Uns diners, els 100 euros que es destinaran als serveis que periòdicament ofereix FADIR als seus associats.