El rosinc Oliver Pérez fa podi al campionat provincial d’Escacs de Girona

Oliver Pérez

Oliver Pérez, el segon per la dreta, al tercer esglaó del podi del campionat provincial d'Escacs de Girona

El jove jugador rosinc d’escacs, Oliver Pérez, va portar a terme un campionat espectacular liderant la classificació fins les dues últimes rondes

Oliver Pérez
Oliver Pérez, el segon per la dreta, al tercer esglaó del podi del campionat provincial d’Escacs de Girona

El jugador rosinc, Oliver Pérez, va pujar a l’últim esglaó del podi en quedar en 3ª posició al campionat provincial d’Escacs de Girona, la categoria sub-16.

Aquest campionat s’ha desenvolupat durant tres dissabtes consecutius els dies 12, 19 i 26 de gener, al Centre Cívic del municipi gironí de Sant Gregori.

El jove rosinc va guanyar les 4 primeres partides, i es posar al capdavant de la classificació. Una ratxa de victòries que va mantenir fins a l’inici de la cinquena ronda, quan fins i tot va guanyar al número 1 del rànquing del seu grup.
Però, malauradament, en les dues ultimes rondes no va estar tant fi perdent-les totes dues, que el va desbancar del liderat per conformar-se amb la tercera posició final.

Unes dues últimes rondes que van trencar la ratxa de campionats provincials conquerits per Oriol Pérez, ja que al 2012 va guanyar el de la categoria sub-10, al 2014 el títol de sub-12, i al 2016 el de la categoria sub-14.