El rosinc Oliver Pérez es proclama campió de Catalunya en escacs actius

Oliver Pérez

Oliver Pérez amb el trofeu de campió de Catalunya al costat del president de la Federació Catalana d'Escacs, Toni Ayza

El jove Oliver, amb aquest nou títol, es consolida com un valor sòlid i de futur dels escacs

Oliver Pérez
Oliver Pérez amb el trofeu de campió de Catalunya, i al seu costat el president de la Federació Catalana d’Escacs, Toni Ayza

Un nou títol acumula en el seu palmarès Oliver Pérez, en aquest cas ha estat el de campió de Catalunya en la modalitat d’escacs actius, aconseguit aquest passat dissabte a les Cotxeres de Sants, de Barcelona, que és on es va celebrar el campionat.
La modalitat d’escacs actius es juga amb el sistema suïs, és a dir, amb un  temps de 15 minuts per partida i amb 5 segons d’increment de temps per cada moviment realitzat.

I l’Oliver va aconseguir un total de 6,5 punts de 8 possibles, que el van mereixedor d coronar-se com a campió de Catalunya en escacs actius

Un altre títol d’Oliver Pérez a la seva curta edat, 14 anys, al qual s’ha d’afegir el de campionat de Girona sub-14 aconseguit el passat mes de febrer.

Va ser, però, a l’edat de 12 anys quan la qualitat de l’Oliver davant un tauler d’escacs va començar a donar els seus frutis. Llavors va guanyar el títol de campió de Girona sub-12, el qual el va donar el dret de participar aquella temporada al campionat català d’escacs actius, aconseguint una molt meritòria cinquena plaça.
I ara, a la segona oportunitat que ha tingut d’emportar-se el campionat català en escacs actius no la deixada escapar i s’ha portat el títol cap a casa, Roses.

Un nou títol del jove jugador rosinc, federat amb el Club d’Escacs de Figueres, que el consolida com un valor sòlid i de futur d’aquest esport.