El rosinc Rega Martínez és el nou president del Rotary Club Roses-Empuriabrava

Rotary Club Roses-Empuriabrava

El nou president del Rotary Club Roses-Empuriabrava, Rega Martínez, amb el Pass President, Manel Bartoll

Martínez assumeix la presidència amb l’objectiu de donar a conèixer el Club Rotary a la societat

Rotary Club Roses-Empuriabrava
El nou president del Rotary Club Roses-Empuriabrava, Rega Martínez, amb el Pass President, Manel Bartoll

El Rotary Club Roses-Empuriabrava va celebrar el passat divendres el canvi anual de la seva Junta, concretament el relleu de de Junta anual. Un acte que es va celebrar a la seu social de l’entitat, l’hotel Risech, on l’acte principal de la vetllada va ser quan el president sortint (Pass President en la terminologia Rotaria), Manel Bartoll, es va dirigir als assistents per anunciar, com es costum al mes de juliol, quan s’inicia el nou any rotary que cedia el colla de president a una altre membre del Club, “i en un acte tan important com aquest s’ha de fer les invocacions rotaries, i per això demano al meu amic Pere Gotanegra que les faci”. I després que un sorprès Gotanegra digués les invocacions, el Pass President va cedir, davant el governador del districte 2202 del Rotary Club, Carles Campistron,  i el representant de l’Ajuntament de Roses, Juan M. Fernández, el collar de president al rosinc Rega Martínez, el qual presidirà el Rotary Club Roses-Empuriabrava fins al juliol de 2016.
Martínez, en el seu parlament d’investidura va afirmar que “és un honor per mi ser president del Rotary i assumeixo la presidència amb la voluntat de donar a conèixer que és un Rotary, perquè no es coneix, tothom sap què és Caritas o FADIR, però quan dius Rotary la gent pregunta: qui són aquests?, i vull que la gen sàpiga que som un grup d’empresaris que el què volem és tornar a la societat el que ens ha donat, tornar-li, dins les nostres possibilitats, en senyal d’agraïment”.

Relleu de ‘Maser’

Rotary Club Roses-Empuriabrava
Philipe Sealier va cedir la banda de Maser a Robert Dunning

I com també és costum cada mes de juliol, a banda del canvi de president també es porta a terme el relleu de ‘Maser’ o Mestre de Cerimònies, càrrec que durant el darrer any va desenvolupar Philipe Sealier, el qual va cedir gustosament a Robert Dunning, el qual en el to bromista que el caracteritza va afirmar “ets un gran campió Philipe, hauries d’haver continuat un altre any”, arrancant el riure i els aplaudiments dels assistents, per tot seguit exercir de ‘Maser’ i conduir la resta de la cerimònia.