Rosincs, solidaris, aventurers i amb sobrepès, els Gorditos Team, faran un ralli solidari al Marroc

Ralli Maroc Challenge
José Luís Martos (esquerra) i Sergi Cayuela, amb el Ford Sierra amb el que participaran al ralli Maroc Challenge

José Luis Martos i Sergi Cayuela, els Gorditos Team, s’embarquen en una aventura pel desert del Marroc per ajudar als més desfavorits

Ralli Maroc Challenge
José Luís Martos (esquerra) i Sergi Cayuela, amb el Ford Sierra amb el que participaran al ralli Maroc Challenge

El passat dissabte José Luis Martos i Sergi Cayuela, van presentar al Mas Palou de Roses una aventura solidària en la qual s’embarcaran amb el recolzament del departament de Turisme i múltiples empreses de la Vila. Una aventura que no és altre que participar conduint un Ford Sierra, Martos com a pilot i Cayuela com a copilot, en el Maroc Challenge un ralli que se celebrarà durant 7 dies, entre 6 i 12 de desembre, i que travessa el desert del Marroc de Nord a Sud.

El ralli s’iniciarà a Nador i acabarà a Merzouga després d’haver recorregut uns 2.800 quilòmetres per l’Atles i el desert marroquí, tot i que en total seran uns 7.000 quilòmetres els que faran a sobre del seu cotxe preparat per a l’ocasió.

“No anem a córrer, sinó a ajudar a poblacions que estan una mica desfavorides, per la qual cosa anirem a comprar roba per repartir-la després pel pobles marroquins pels quals passarà el ralli”, va dir Martos, més conegut a Roses com a ‘Popi’.

I ‘Popi’ va aprofitar la presentació, que es va fer en presència de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan i el regidor de Turisme, Fèlix Llorens, per fer una crida a la població a donar “tot allò el que vulgui, però que sigui útil al Marroc, com material escolar i roba, per ajudar als habitants dels pobles del desert”. Per això, tothom que vulgui col·laborar pot portar el que vulgui donar a l’Oficina de Turisme.

Llorens va ratificar les paraules de Martos en el sentit que la seva oficina estarà oberta per recollir el material que anirà cap al Marroc, i es va mostrar “content de poder col·laborar en aquest ralli solidari, i esperant que tingueu molta sort i que arribeu bé, però sobretot que torneu”.

Mindan va donar als dos rosincs “l’enhorabona per la iniciativa”, i va destacar que “és un orgull poder col·laborar amb vosaltres en aquesta iniciativa solidària, en la qual, coneixent a la gent de Roses, no us faltarà per emportar-vos”. Material que l’organització a previst un camió de gran tonatge per transportar-lo i repartir-lo per les diferents poblacions.

Seguir l’aventura de Gorditos Team pel Facebook

Cal destacar que el ralli Maroc Challenge es podrà seguir pel Facebook. Només s’ha de clicar aquest nom “una mica llarg”, Gorditos Team Tramuntana Desing, per veure en directe les aventures d’aquest dos rosincs amb aquest nom de Gorditos “perquè és evident que tenim una mica de sobrepès”, va dir en Popi.

Sortida el dia 3 de desembre a les 12 hores des de la Plaça Catalunya

Ralli Maroc Challenge
Autoritats i amics als costat de Martos i Cayuela durant la presentació al Mas Palou de Roses

En Sergi Cayuela i José Luis Martos sortiran el proper dijous a les 12 del migdia des de la plaça Catalunya de Roses “en direcció a La Nucia, un poble d’Alacant on el cotxe passarà les verificacions i d’aquí anirem fins a Motril, que és a on ens embarquem en un ferry que ens portarà fins Nador”, va explicar Sergi Cayuela.

Un cop arribin a meta després d’haver passat pels diferents pobles per repartir tot el material que porten, la tornada que “és lliure, vindrem per carretera convencional intentant fer una mica de turisme, aquesta és la idea, per arribar fins al punt de sortida del ralli, Nador per anar en ferry un altre cop fins a Motril i després carretera fins a Roses”, va explicar Cayuela.

Si esteu interessat en ajudar en aquest ralli Maroc Challenge solidari podeu posar-vos en contacte amb en José Luis Martos i Sergi Cayuela mitjançant el mateix Facebook de Gorditos Team.