Rotund èxit de participació al primer torneig de Vòlei Platja celebrat a les platges de Roses aquest estiu

Vòlei-Platja

Foto: Jairo Ruiz

L’Associació Esportiva Escolar Illa de Rodes va organitzar, dissabte, el primer torneig de Vòlei-Platja de la temporada d’estiu a Roses, assolint un gran èxit de participació

Vòlei-Platja
Foto: Jairo Ruiz

Era el primer torneig de Vòlei-Platja que organitzava l’Associació Esportiva de l’Institut Illa de Rodes, i els resultats de convocatòria per participar va esdevenir un èxit. Més de 100 persones, en concret 104, es van inscriure per jugar al Vòlei Platja en el primer torneig de la temporada d’estiu que se celebra a les platges de Roses.

L’entrenador de Vòlei de l’associació esportiva estudiantil, Kiko Meana, es va mostrar satisfet per l’èxit de participació i, sobretot, “per la implicació en el torneig dels alumnes i professors de l’institut Illa de Rodes. Entre 10 estudiants i 3 docents l’hem pogut organitzar i desenvolupar”. Una organització del torneig que va comptar també de l’experiència del tècnic d’esports de l’Ajuntament de Roses, Lluís Noguer.

Hi havien dues categories per poder jugar al Vòlei en aquest torneig de platja: el nivell inicial o 4×4 ,on cada equip es composava de quatre jugadors i el 3×3, on els equips més experts el formaven només tres jugadors. És el primer cop que se celebra un torneig de Vòlei-Platja amb aquestes dos nivells, “sí, en Xavi Bosma em va aconsellar que en el nivell Inicial féssim equips de 4 jugadors i que es jugués amb les normes del Vòlei Pista, i en el nivell més alt fer-ho amb tres jugadors i les normes del Vòlei-Platja”, va remarcar Kiko Meana.

El nivell inicial el va guanyar l’equip Neandhertals, composat íntegrament per jugadors de Banyoles, Carles Fernández, Manel Marero, Albert Jové i Carles Baeza que van derrotar a la final a l’equip Mariscos Recio composat per Toni Bassó, Oscar González, Joan Mallol i Aleix Gallego. Al nivell expert van arribar a la final dos equips rosincs. El format per Adrià Giner, Enric Campmol i Pau Carrión , que van derrotar a l’equip de Eric Abad, Jonathan Crisostomo i Ricard Díaz

Els guanyadors de tots dos nivells es van emportar com a premi entrades pel parc nàutic Aqua Brava, per l’espectacle del Cortijo. A més els quatre finalistes van ser obsequiats amb una pilota de Vòlei-Platja signada per Xavi Bosma, gentilesa del director de l’Illa de Rodes, Xavier Barranco.
Cal destacar que es va repartir entre tots els participants diferents obsequis com cascos per escoltar música, un kit de massatge per al cabell i unes bosses tèrmiques per guardar la fredor a la platja, entre d’altres regals.

Vòlei-Platja
Equip campió de 1er Torneig Vòlei-Platja Roses 3×3

Vòlei-Platja
Equip subcampió de 1er Torneig Vòlei-Platja Roses 4×4