Rumba Tramuntana se basten sols per omplir i triomfar a les Barraques de Roses

Festa Major de Roses
Rumba Tramuntana al concert de Barraques de Roses 2013

El grup rosinc de Rumba Tramuntana va actuar un altre cop en el marc de les Barraques de Roses i, un altre cop, van assolir l’èxit entre el seu públic

Festa Major de Roses 2013
Rumba Tramuntana al concert de Barraques de Roses

Rumba Tramuntana ja va actuar l’any passat a les Barraques de Roses, centre neuràlgic de la música a la festa major de Roses. Ho van fer com a teloner de Che Sudaka. Va ser una gran nit de música, com la que van oferir ahir, en solitari.

Va ser l’únic grup musical programat per la nit de concert al recinte firal de l’antic càmping Bahía durant el dia gran de la festa major de Roses. I el quatre components de Rumba Tramuntana, grup de casa, de Roses, van deixar palès que no han de ser teloners de ningú. La qualitat de la seva música reclama que ells han de ser cap de cartell, les estrelles de l’espectacle.
Versions de rumbes del mític Peret, versions de temes del pop-rock espanyol d’artistes consagrats com Joaquín Sabina i Fito i Los Fitipaldis, i d’altres estrelles del panorama musical espanyol, van interpretar els quatre musics rosincs.

El seu públic, la gent de Roses, ja els coneixen. Saben que un concert de Rumba Tramuntana és sinònim de bona música, de bon rotllo i, en definitiva, de passar-ho genial.

Rumba Tramuntana tenen qualitat, coneixen el seu ofici i tenen una molt bona posada en escena. Senzilla, diàfana, directa i divertida.