Rusó Sala fa ple al Castell de la Trinitat

D'Nits al Castell'

Rusó Sala, en primer terme, i Caterinangela Fadda durant el concert 'Fil de coure' que van oferir al cicle 'D'Nits al Castell'

La cantant rosinca, acompanyada de Caterinangela Fadda va omplir la terrassa de la fortalesa al tercer concert de ‘D’Nits al Castell

D'Nits al Castell'
Rusó Sala, en primer terme, i Caterinangela Fadda durant el concert ‘Fil de coure’ que van oferir dins el cicle ‘D’Nits al Castell’

‘Fil de coure’ es diu el darrer treball de la cantant rosinca Rusó Sala. Un fil de coure que la Rusó acompanyada de la guitarrista Sarda, Caterinangela Fadda, va convertir en or donada la resposta del públic, el seu públic, que va omplir la terrassa del Castell de la Trinitat, “ha estat molt bé, el fet de tocar a casa, que no saps mai com respondrà el públic i veure tota aquesta gent, avui ha sigut molt maco”, va dir la Rusó al final del concert.

Un concert, el tercer, emmarcat dins el cicle ‘D’Nits al Castell’ endegat per l’Ajuntament de Roses per tal de donar una valor afegit al patrimoni històric de la Vila, i en aquest cas al Castell de la Trinitat.

I Sala i Fadda, a banda de presentar els 13 temes de ‘Fil de coure’, un recull de cançons en diferents idiomes del mediterrani com l’italià, el sard, el català i el castellà que abracen diferents tradicions, van interpretar d’altres que expliquen experiències “que passen de mi cap al món”, va afirmar la cantant rosinca.

‘Fil de coure’ va esdevenir en un espectacle musical d’una hora i mitja de durada en el que no es pot dir qui va gaudir més. Si el públic sentint la música interpretada per les dues noies del Mediterrani mentre degustava una copa de vi de la DO Empordà, o si la cantant rosinca i guitarrista sarda interpretant tradicions mediterrànies, poemes musicats i experiències personals.

El 21 d’agost és el torn del duo Terry Patrick Ryan & Pablo Guirao

Terry Patrick Ryan i Pablo Guirao, dos dels joves veterans locals de la guitarra oferiran el pròxim 21 d’agost el quart i darrer concert d’aquest cicle ‘D’Nits al Castell’, que sota el títol “Double Guitar Attack” volen provar fins a poden arribar els límits amb una guitarra acústica.

El preu d’aquest concert, com tots els anteriors, és de 5 €,. Preu que no inclou  la degustació de vins de la DO Empordà que es pot fer durant l’espectacle.