La Ruta de les Tapes de Roses és un èxit total, però només queden 3 dies per degustar-ne una

Ruta de les Tapes de Roses

Desplegable-targeta de la Ruta de les Tapes de Roses

Aquest diumenge 10 d’abril finalitza la I Ruta de les Tapes de Roses, iniciativa que ha mogut a tota la població de Roses

1ª Ruta de les Tapes de Roses
Desplegable-targeta de la Ruta de les Tapes de Roses

Aquest passat dimecres es van esgotar els 3.000 desplegables-targetes de la primera edició de la Ruta de les Tapes, iniciativa promoguda pel departament de Promoció Econòmica de Roses, per la qual cosa s’han hagut de fer 2.000 més per la resta de dies que queden fins la seva finalització, aquest diumenge, 10 d’abril. I aquest és el millor indicatiu per afirmar que està sent un èxit total. “Estem molt contents perquè la gent de Roses ha respòs i s’ho ha fet seu, ja que hem pogut veure com grups de gent van de local en local per degustar les diferents tapes que ofereixen els diferents bars i restaurants”, ha assenyalat el regidor responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica, Fèlix Llorens.

I un altre d’indicatiu per assegurar que la Ruta de les Tapes de Roses està sent un èxit “brutal”, és que molts restaurants es queden sense matèria primera per elaborar les seves creacions, fet que els rosincs i rosinques hagin de tornar a l’endemà per degustat al tapa que volen.

Molts d’ells que ho fan quan surten al vespre de la feina, la qual cosa fa que es vegi molt més moviment de persones del que es normal pels carrers i bars, quan ja és de nit, per aquesta època de l’any.

Persones, rosincs i rosinques que reconeixen que “la majoria de les tapes són de molta qualitat i algunes molt elaborades, tot i que hi ha que no s’ho han treballat gaire, però en termes generals molt bones totes”, va manifestar un client mentre es cruspia un bacallà cruixent “deliciós”.

Bacallà cruixent, milfulls de morcilla, pollastre trident, timbal l’Olivar o un boletus interrputs són algunes de les 25 tapes elaborades que es poden degustar amb una copa de vi al preu de 2,50 euros la tapa en aquesta Ruta de les Tapes de Roses.

Només queda avui, demà dissabte i diumenge per gaudir de la Ruta de les Tapes

Tres dies queden per degustar alguna de les 25 tapes d’aquesta Ruta. Avui divendres, demà dissabte i diumenge. I tres dies queden, per tant, per optar als premis per participar-hi.
Recordem que amb el desplegable-targeta, un cop segellat nou vegades, s’entra un sorteig que dona opció a guanyar un menú per a dues persones en un dels locals de restauració que hi participen i una visita-degustació al Museu del Vi del Coll de Roses. ja que amb el desplegable-targeta, un cop segellat nou vegades i votar per la millor tapa, s’entra un sorteig que dona opció a aquests premis s’ha d’omplir amb nou segells dels diferents bars i restaurants on es va fer la tapa, amb la qual un cop plena es disposita en una bústia que trobem en qualsevol dels locals de restauració.

El guanyador del menú i la visita-degustació i la tapa guanyadora es farà públic el diumenge 17 d’abril durant la celebració de la Mostra del Vil que es portarà a terme