S’ajorna al dijous, 5 desembre, l’encesa de llums de Nadal de Roses

Arbre de Nadal gegant a Roses

L'arbre gegant de Nadal de Roses ja està preparat per ser encés

La previsió meteorològica per demà, que anuncia pluja, ha fet ajornar l’encesa de llums prevista per demà dimecres, 4 de desembre

Els operaris de l’empresa municipal ja tenen a punt la instal·lació de les figures i composicions que il·luminaran el Nadal a Roses,  així com l’arbre de grans dimensions que lluirà a la plaça Catalunya durant totes les festes.

El mateix regidor d’Infraestructures i Serveis Públics, Juan Manuel Fernández, ha comprovat in situ que l’avet d’alumini de 10 metres d’alçada i 4 de diàmetre, coronat amb una gran estrella d’1,5 metres, ja està llest per l’encesa de llums que, en principi, estava previst per demà dimecres.

Però, “degut a que la previsió meteorològica anuncia pluges, ha fet convenient que ajornem l’encesa de les llums de Nadal al dijous 5 desembre”, ha afirmat Fernández.

Una encesa que l’únic que canviarà serà el dia, ja que l’horari, a les 19h, i els actes programats, la cantada de nadales a càrrec de la Coral del Centre  Escolar Empordà i de la cantant Àngels Ortíz, no varien.