S’ajorna el creuer solidari de Don Pancho en favor de la Fundació Roses Contra el Càncer

Creuers Don Pancho-Fundació Roses Contra el Càncer

A causa de la previsió de pluja i tramuntana per aquest proper diumenge, el creuer solidari s’ajorna fins al 13 d’abril

Creuers Don Pancho-Fundació Roses Contra el CàncerCreuers Don Pancho, és una empresa que ha volgut solidaritzar-se amb els malalts i familiars de la Fundació Roses Contra el Càncer. I la manera que ha volgut ser solidaria ha estat oferint un dels seus vaixells, amb visió submarina, per fer un del seus creuers fins al Cap Norfeu.

Un vaixell de 112 places de les quals al Fundació s’havia de fer càrrec de la venda dels tiquets, al preu de 15€ els adults, i 10 € els menors de deu anys.

Aquest creuer estava previst fer-ho aquest diumenge, 7 d’abril, però degut a la previsió de pluja i tramuntana per aquest dia, tant Creuers Don Pancho com la Fundació Roses Contra el Càncer han decidit ajornar-lo per al següent diumenge, 13 d’abril.

Venda de tiquets

Cal destacar que els interessats en gaudir de la bellesa marina i submarina del Parc Natural del Cap de Creus poden adquirir els tiquets a la seu de la Fundació Roses Contra el Càncer (carrer Pescadors, 13) els dilluns, dimecres i divendres en horari de matí; i els dimarts i dijous a la tarda.