S’ajorna la Fideuada de la Fundació Roses Contra el Càncer per evitar un possible contagi de Coronavirus

Ajornada la XXII Fideuada Popular de la Fundació Roses Contra el Càncer

A última hora d’ahir a la nit la Junta de la Fundació Roses Contra el Càncer va decidir prevenir i ajornar la XXII Fideuada popular per evitar un possible contagi per Coronavirus

L’important és la salut de les persones, i això ho sap tot el personal de la Fundació Roses Contra el Càncer. Per aquest motiu, i després de tenir una reunió amb els serveis mèdics del CAP de Roses, els membres de la Junta de la Fundació van decidir ahir a la nit ajornar la fideuada prevista per aquest proper diumenge, 15 de març.
“Des del CAP no ens van dir que no la féssim la fideuada, però tot i que a Roses no s’ha donat cap cas de contagi per Coronavirus, hem preferit prevenir abans que curar, ja que a la fideuada ve molta gent gran, el col·lectiu més vulnerable d’aquesta  pandèmia, i també assisteix molta gent de fora, i per això preferim ajornar la fideuada per més endavant, perquè abans de recaptar diners està la salut de tothom”, ha afirmat Jaume Guitart, membre de la Junta de la Fundació Roses Contra el Càncer.

Retorn de l’import dels tiquets

Les persones que ja hagin adquirits els tiquets per assistir aquest diumenge a la XXII Fideuada popular de la Fundació Roses Contra el Càncer poden recuperar el seu import a partir d’aquest dijous, 12 de març a la seu de l’entitat.
Contra el Càncer, ubicat al carrer Pescadors, 13, de la Vila.

L’horari d’atenció és els dilluns, dimecres i divendres de 10 a 13 hores; i els dimarts i dijous de 16 a 18:30 hores.

Des de la Fundació Roses Contra el Càncer fa extensiva les seves disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar aquest ajornament, i que es comunicarà la nova data de celebració de la fideuada si finalment es porta a terme.