S’ajorna la representació de l’obra “Una història real” al Teatre Municipal de Roses

Teatre Municipal de Roses
Tant l'obra "Una història real" com la "Uno para todos" canvien de dates

“Una història real” es representarà finalment el 29 de gener, mentre que la  pel·lícula “Uno para todos”, prevista para el dijous, dia 28, avançarà la seva projecció al 27 de gener

La representació de l’obra “Una història real”, prevista a Roses demà, dissabte 23 de gener, queda posposada al proper divendres, 29 de gener. Les entrades ja adquirides seran vàlides per a la nova funció. En cas de no poder assistir-hi, es retornarà l’import.

“Una història real”, protagonitzada per Julio Manrique, Nil Cardoner i Mireia Aixalà, canvia la seva data de representació al Teatre Municipal de Roses i es reprograma per al proper divendres 29 de gener, a les 20 h. 

Pel·lícula “Uno para todos”

La projecció de la pel·lícula “Uno para todos” també canvia de data, en aquest cas avançant-se un dia, i passa de dijous 28 de gener a dimecres 27 de gener, a les 20 hores.

Les entrades adquirides serviran per a la nova funció programada, mentre que les persones que no puguin assistir-hi, poden retornar-les a les taquilles del Teatre Municipal, els dijous i divendres de 12 a 14 h, o bé posant-se en contacte amb taquillatmr@roses.cat