S’ajornen i anul·len activitats escolars a Roses en les que hi participen diferents centres simultàniament

Ajornades activitats escolars a Roses

Per evitar un possible contagi del Coronavirus s’ajorna la Jornada de la Ciència i se suspèn la Festa de la Primavera de les llars d’infants de Roses

El Departament d’Educació de la Generalitat ha demanat la suspensió, pel Coronavirus, de tota activitat que organitzin els centres educatius i que impliqui la participació de professorat, personal no docent o alumnat de diversos centres simultàniament.

Per aquest motiu, l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Roses, “consensuat amb els directors dels centres de Secundària de la Vila hem decidit ajornar la III Jornada de la Ciència, prevista per al pròxim 18 de març, amb la voluntat de celebrar-lamés endavant, i si no es pot  deixar-la per l’any vinent”, ha afirmat el regidor d’Ensenyament i de Sanitat, Marc Danés.

L’altra activitat que també queda afectada per evitar el contagi del Coronavirus, en aquest cas, en un dels segments de població més vulnerable, com són els infants, “és la Festa de la Primavera que havia de celebrar-se el dia 27 de març. Una festa en la que ajuntem a les dues llars d’infants de la Vila a la pista annexa del Pavelló per fer una jornada de lleure i que hem decidit suspendre-la”, ha assegurat Danés.

Així mateix, els serveis comunitaris que han de realitzar els alumnes de 4art d’ESO a les llars d’infants també s’ajornen per evitar que tinguin contacte amb la mainada, a l’espera que aquest serveis es puguin fer més endavant.