El Sala Roses cau davant el Salt i denota que al seus jugadors se’ls està fent llarga la lliga

Club Esportiu Sala Roses Team 14

Jugadors i equip tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Els jugadors rosincs van perdre per 4 a 2 a a la pista del Club Salt Futbol Sala

Club Esportiu Sala Roses Team 14
Jugadors i equip tècnic del Club Esportiu Sala Roses Team 14

Als jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team 14 se’ls hi està fent molt llarga la lliga de futbol sala. La causa, que no tenen fons de planter, que als últims partits només es presenten sense cap reserva o si ho fan, són ben pocs. I el futbol sala “és un esport elèctric, on no hi ha un minut de descans per als jugadors, ja que, a diferència del futbol 11, intervenen en el joc en tot moment”, va dir en el seu dia el tècnic del club rosinc, Jordi Alacid

I per aquest motiu, principalment, de 7 partits sense conèixer la derrota, Club Esportiu Sala Roses Team 14 ha passat a no saber el que és és guanyar durant els últims 5.
I en el darrer en caure derrotats va ser el jugat el passat dissabte a la pista del Club Salt Futbol Sala que, a més era el darrer partit que els jugadors rosincs jugaven com a foranis.
Sobre el paper, i com ha passat en les darreres jornades, el Sala Roses havia de guanyar el partit, ja que atenent a la classificació general hi havia una diferència de 8 punts abans de disputar-se el matx entre el Club Salt Futbol i el Club Esportiu a favor dels rosincs. Una diferència de punts que es va retallar al finalitzar el partit a 5.

Sí, per nivell de joc i de qualitat futbolística els rosincs són superiors, com així ho diu la classificació, però quan el rival té 3 jugadors més de refresc s’acaba imposant el físic, que és el que va passar, a tres generals, en la pista del Salt.

La primera part va ser molt igualada tot i avançar-se en el marcador l’equip local. Un 1 a 0 amb el que es a arribar al descans. I tot i que al minut 2 de la represa Víctor Moreno va igualar el marcador, els homes dirigits per Esteban Chaves ja no van poder fer res per contrarestar el domini del Club Salt. Un domini que es va reflectir al minut 11 en el marcador quan assenyalava un 3 a 1. L’orgull dels jugadors rosincs, però va tornar a retallar distàncies mitjançant David Villatoro, però la superioritat física dels locals es va acabar imposant per guanyar el partit  per 4 gols a 2.

Demà, 30 d’abril, últim partit de la temporada

Els jugadors del Club Esportiu Sala Roses Team 14 s’acomiadaran demà de la Lliga de 2ª Territorial davant la seva afició, ja que l’últim partit de la temporada el el jugaran els rosincs, a la seva pista del Pavelló Municipal d’Esports, contra el Multiesports Celrà F.S.

Un partit que començarà a les 16 hores, i si guanya el Sala Roses trencarà la mala ratxa de resultats a la vegada de finalitzar amb un bon sabor de boca la lliga.