Inici Actualitat El Sala Roses Team 14 torna a organitzar un partit en pro...

El Sala Roses Team 14 torna a organitzar un partit en pro de La Marató de TV3

Un equip de veterans del Sala Roses Team 14 s’enfrontarà a un equip de dones a benefici de La Marató de TV3 dedicada enguany a l’Ictus

L’any passat, el del seu debut com a club federat a la Lliga Catalana de Futbol Sala, el Club Esportiu Sala Roses Team 14 ja va organitzar un partit a benefici de La Marató de TV3.

Una experiència solidària que volen repetir enguany, així aquest proper diumenge, al voltant de les 12 del migdia, després del partit que jugarà l’equip Cadet contra el Lloret corresponent a la 10ª jornada de lliga, “jugarem un partit benèfic amb l’equip de veterans que s’enfrontarà a l’equip femení que la temporada vinent jugarà la lliga amb el Club Esportiu Sala Roses Team 14”, ha dit el president del Club, Jose Francisco Gualde.

Com es tracta d’un partit benèfic en favor de La Marató, a l’entrada del pavelló “hi haurà unes guardioles per a que la gent dipositi el donatiu que vulgui”, ha assenyalat Gualde.

Sorteig d’un lot de Nadal a la mitja part

Així mateix, a l’entrada del pavelló als assistents se’ls donarà un número, amb el qual “servirà per participar en el sorteig d’un lot de Nadal que farem a la mitja part”, ha explicat el president.

Un lot de Nadal gentilesa de la Cafeteria Raúl de Roses.

Exit mobile version