Salven a un turista de morir ofegat a la platja de Canyelles Petites de Roses

Platja de Canyelles Petites
L'helicòpter medicalitzat a la platja de Canyelles Petites

El turista, de 64 anys i veí de França, ha patit un mareig quan es trobava a uns 15 metres de la sorra i s’ha empassat molta aigua

Un home de 64 anys d’edat i de nacionalitat francesa, ha estat salvat de morir ofegat a primera hora de la tarda a la platja de Canyelles Petites de Roses.
Poc abans de les 16 hores, a través del telèfon d’emergències 112, s’ha donat l’avís al SEM i la Policia Local de Roses d’una persona amb símptomes d’ofegament a l’esmentada platja.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha trobat al turista conscient que estava sent atès pels socorristes. Dues patrulles de la Policia Local de Roses han hagut d’acotar un espai a la platja perquè pogués aterrar l’helicòpter medicalitzat que ha arribat poc després.

Una hora després, finalment, els equips mèdics han donat l’alta mèdica a l’home a la mateixa platja.

Segons alguns testimonis, tot sembla indicar que l’home, quan era uns 15 metres mar endins, s’ha marejat empassant-se molta aigua abans que els socorristes el traguessin a la sorra, on es va tornar a marejar.

Sortosament, tot ha quedat en un ensurt, i no s’ha hagut de lamentar cap víctima, ja que des de l’inici de l’estiu 6 són les persones que s’han ofegat a les platges catalanes.