S’amplia el nombre de grups i horaris per a la propera temporada d’activitats esportives per a la gent gran de Roses

Activitats esportives gent gran de Roses

El proper dilluns, 4 de setembre i fins al dia 8 s’hauran de formalitzar les inscripcions a l’oficina del Pavelló Municipal d’Esports

El gran seguiment amb el que ha comptat els darrers anys el programa d’Activitats Esportives per a la Gent Gran, iniciativa que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Roses posa a l’abast de les persones majors de 65 anys amb una programació d’activitat física, pensada per millorar la qualitat de vida, la salut i la relació de les persones de la tercera edat, ha provocat que s’hagi anat augmentant, any rere any, l’oferta de grups i horaris.
Una ampliació “per tal poder donar sortida a la cada vegada més demanda que hi ha per poder participar-hi, una demanda que ve del boca a boca. La gent que fa esport ho expliquen als seus amics, i aquets s’hi apunten, els hi agrada i ho expliquen a més gent del seu entorn, que l’any següent també volen participar”, ha explicat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández.

Així, per a la temporada 2017-18 hi haurà 9 grups, sis dels quals ofereixen dues hores d’activitat dirigida setmanals, mentre que els tres restants permeten la possibilitat d’ampliar l’activitat amb una hora complementària, que es farà els divendres.

Inscripcions

Per poder participar en aquest programa s’ha de formalitzar la inscripció a l’oficina d’esports del Pavelló Municipal d’Esports entre el 4 i 8 de setembre.

Inscripció automàtica

Les persones que han participat de manera regular a l’activitat durant el passat curs, se’ls renovarà la seva inscripció de forma automàtica, a menys que manifestin el contrari.

Inici de les classes

Enguany, les classes s’iniciaran el proper 12 de setembre, al Pavelló Poliesportiu Municipal.

L’activitat és totalment gratuïta.

Podeu consultar grups i horaris en la següent taula:

HORARIS DE LES ACTIVITATS ESPORTIVES PER A LA GENT GRAN
Grups Dies Horari
1 Dimarts i dijous De 09:15 a 10:15 hores
2 Dimarts i dijous De 10:15 a 11:15 hores
3 Dilluns i dimecres De 09:15 a 10:15 hores
4 Dilluns i dimecres De 10:15 a 11:15 hores
5 Dilluns i dimecres De 11:15 a 12:15 hores
6 Dimarts i dijous De 11:15 a 12:15 hores

Per als participants inscrits en els grups anteriors hi haurà sessions opcionals els divendres amb els següents horaris:
• De 9 a 10 hores
• De 10 a 11 hores
• D’11 a 12 hores
Les persones que hi estiguin interessades hauran de triar l’horari dels divendres en el moment de fer la inscripció.