S’amplien el nombre de classes de les Activitats Esportives dirigides a la gent gran de Roses per encabir a tothom

Ajuntament de Roses

El dia 1 setembre s’obriran les inscripcions per participar a les Activitats Esportives que s’iniciaran el dia 12 de setembre

Ajuntament de RosesLa gran participació en les amb el que compta el programa d’Activitats Esportives dirigida a la Gent Gran de Roses, ha motivat que el, departament d’Esports de l’Ajuntament augmenti l’oferta de grups i horaris per cobrir la demanda i poder donar cabuda a tothom.

“Des de l’Àrea d’Esports és una bona notícia per dues bandes, la primera que el fet que hagi més demanda per participar en aquestes activitats esportives significa que cada any la gent gran té més ganes de fer esport, i per l’altre que veiem que aquest programa esportiu els hi agrada”, ha manifestat el regidor d’Esports, Juan M. Fernández, en Ferdy, que considera que “la clau de l’èxit d’aquest programa d’Activitats Esportives està en que a la gent que hi participa també els hi agrada com porten a terme les classes les dues monitores que l’imparteixen, les germanes ’Eva i Dolors Pujol”.

Així, dels 6 grups d’activitat dirigida de dues sessions setmanals d’una hora cadascuna, s’han afegit  tres grups més que permeten la possibilitat de realitzar sessions opcionals, també d’una hora, els divendres. En aquest sentit, Fernández ha assenyalat que “tan de bo l’any vinent sigui necessari tornar a augmentar el nombre de classes per encabir a més gent”.

Inscripcions de l’1 al 9 de setembre

Per participar en aquestes activitats, que s’iniciaran el dia 12 de setembre al Pavelló Poliesportiu Municipal, cal fer la corresponent inscripció, que es podrà formalitzar a partir de l’1 de setembre i fins al dia 9 a les oficines del Departament d’Esports de l’Ajuntament, ubicades a la plaça Catalunya, 8, en horari de 10 a 13 hores, de dilluns a divendres.

Amb el programa d’Activitats Esportives per a la Gent Gran, l’Ajuntament de Roses posa a l’abast de les persones majors de 65 anys una programació d’activitat física pensada en millorar la qualitat de vida, la salut i la relació de les persones de la tercera edat.

Podeu consultar grups i horaris en el document ADJUNT.