Sánchez Santiago presenta a Roses els treballs de la seva última obra, “Un nou concepte”

Sánchez Santiago és un dels artistes rosincs més internacionals. La seva obra s’ha pogut veure als Estats Units, Canadà, Brasil, Argentina, Itàlia, Cuba, Uruguai, França, Grècia o Suïssa, entre d’altres països.

Ara, després d’un bon grapat d’anys, torna a exposar la seva obra a casa seva, Roses. I ho fa presentant, per primer cop, a l’espai cultural de la Ciutadella, la seva darrera creació, “Un nou concepte”. Un treball totalment diferent al que havia treballat l’artista fins al moment.

Sánchez Santiago sempre havia treballat amb matèries, texturas i colors mediterranis i en aquesta seva nova creació ha volgut “a travès de la dona buscar una altre sensibilitat”. Per això, ha utilitzat collages i matèries de la seva obra anterior en fotografies i serigrafies, “el que he volgut, bàsicament, explica Sánchez Santiago, és trobar una altra sensibilitat a travès dels ulls de la dona, la seva pell, i el que m’ha agrada’t molt, a mesura que treballava, era que descubria que amb la dona, amb ella, podia fer un món de fantasia, que no hi ha fi”.

L’artista també va afirmar que li feia molta il·lusió de tornar a exposar la seva obra a Roses, a la vegada que també estava a l’expectativa per veure la reacció del públic rosinc.

“Un nou concepte” es composa de 10 obres del mateix format i mida i en les quals, en totes elles, destaca un rostre femení de models i amigues de l’artista, així com també el de la seva filla i cantant, Melissa Sánchez.

Amb Sánchez Santiago, després de Francesc Guillarmet, Narcís Costa, l’Ajuntament de Roses continua amb la seva proposta de muntar exposicions, a l’espai cultural de la Ciutadella, d’artistes rosincs o vinculats a la Vila rosinca.

El regidor de Cultura Marc Danés va afirmar que quan clogui aquesta mostra, que serà el 16 de setembre, “inagurarem una exposició de fotografía amb un grup d’artistes de casa nostra”.

Això serà el 21 de setembre, tot just quan entrarem a la tardor.

[flagallery gid=5 name=Gallery]