Sandra Pardo, nedadora del GEN Roses, completa una gran actuació a Torelló penjant-se tres medalles

GEN Roses Natació

Els 10 nedadors del GEN Roses que van competir a Torelló, amb el tècnic Jaume Pujol

Sandra Pardo va guanyar els 50 metres esquena, va fer segona en 50 metres papallona i tercera en 100 metres estils en el Trofeu Mercat del Trasto a Torelló

GEN Roses Natació
Els 10 nedadors del GEN Roses que van competir a Torelló, amb el tècnic Jaume Pujol

Dissabte passat va ser un dia intens de natació per als nedador del GEN Roses. A la tarda, un total de 10 joves, Crosby Fitch, Sandra Pardo, Julia Ruiz, Joana Costa, Agustí Planas, Marc Sayol, Joel Sánchez, Zakaria Aatani, Joel Gálvez i Àlex Masblanch es va presentar a Torelló per competir en el Trofeu Mercat del Trasto de la població, juntament amb uns 150 nedadors benjamins i alevins, provinents de 10 clubs de natació d’arreu Catalunya.

I Sandra Pardo va completar una gran actuació en guanyar els 50 metres esquena, fer segona en 50 metres papallona i quedar en tercera posició en 100 metres estils.

S’ha de destacar també el segon lloc de la Júlia Ruiz en 50 metres esquena, per darrera de Pardo, i el tercer de Joel Gálvez en 100 metres papallona.

I diem que va ser un dissabte intens de natació pels nedadors del GEN Roses perquè abans d’anar a Torelló, els alevins Marc Sayol, Joel Sánchez, Zacaria Aatani i Joel Gálvez van participar pel matí a l’entrenament oficial organitzat per de la selecció Girosona