SanTornem-hi i el Cirque du Soleil presenten a Victorian Doll

Alguns integrants de la colla SanTornem-hi amb la seva carrossa

La colla SantTornem-hi, seguint amb la seva tracidició presentaran durant el carnaval de Roses un nou espectable del Cirque du Soleil que porta per títol Victorian Doll

Alguns integrants de la colla SanTornem-hi amb la seva carrossa
Alguns integrants de la colla SanTornem-hi amb la seva carrossa

De Varekai l’any 2010, de Saltimbanco el 2011, d’un altre personatge de Saltimbanco l’any passat i de Victorian Doll aquest any.

Victorian Doll (nina victoriana) és el personatge protagonista del darrer espectable del Cirque du Soleil. Un muntatge de terror, creació del mag, escriptor i director Criss Angel i que actualment es representa a La Vegas, “qué perquè hem escollit aquest personatge? Doncs perquè primer, la colla SanTornem-hi té la tradició de disfressar-se d’un personatge de quelcom espectacle del Cirque du Soleil, i segon, perquè aquest en concret de la Victorian Doll el van veure uns companys de la colla quan van anar de viatge a Las Vegas, van fer fotos i com després ens va agradar a tots vam decidir disfressar-nos de nina victoriana”, ens va dir un dels cap de colla, Miguel Muñoz.

El número de membres de la colla SanTornem-hi és de 28, 22 adults i 6 nens. Cada un dels adults paga 140€ i els nens “només la disfressa”.

santornem_hi1Les barraques ajuden molt, segons en Miguel, a poder pagar les despeses del carnaval “nosaltres sent només 22 adults a 140 euros… Sense barraques no podriem fer aquesta carrossa” remarca el cap de colla, i continua “sent només 22 hauriem de pagar com el primer any, que van posar uns 220 euros cadascú, ja que evidentment no vam fer barraca”.

De totes maneres en Miguel afirma que la seva colla prefereix haver de pagar un xic més, si és necessari,  a canvi de no augmentar el nombre d’integrants de la colla, tot i que hi ha casos excepcionals, “com, per exemple, l’any passat la colla Ocean’s Twelve (ara Sin Problemas Team) no es va disfressar, doncs vam acollir a en Miquel Fuentes i 4 o 5 persones més d’aquesta colla  que es volien disfressar i els vam dir que vinguéssim amb nosaltres”.

Amb els 140 euros a cada Victorian Doll li pertoca menjar i beure tots els dies de carnaval, la disfressa i el cost de la modista, el sopar de dissabte a la nit i l’arrossada de dilluns.

Coi carai!, amb tot això les nines victorianes hauran de fer dieta després del carnaval!