S’anul·la definitivament la V Ruta de les Tapes de Roses

Ruta de les Tapes de Roses

Els restauradors consensuen la anul·lació definitiva de la cinquena Ruta de les Tapes de Roses donada la situació actual de la crisi sanitària de la Covid-19

La V Ruta de les Tapes de Roses, que en un principi s’havia de celebrar entre els dies 20 i 29 de març, però que a causa de la crisi sanitària de la Covid-19 es va decidir ajornar per celebrar-la entre el 30 d’octubre i el 8 de novembre, s’ha anul·lat definitivament.

Així ho han consensuat els restauradors amb el regidor de Promoció Econòmica, Félix Llorens, aquest matí en una reunió celebrada de manera telemàtica.
Llorens, en acabar la reunió ha afirmat que “els restauradors tenien molt de dubtes, ja que la majoria, donada la situació actual creada per la pandèmia, no saben si a l’octubre continuaran oberts”.

De fet, des que es va a reobrir les inscripcions per als restauradors que volguessin participar a la Ruta de les Tapes de Roses que s’havia d’iniciar a l’octubre, “només uns pocs, dels 92 establiments de restauració inscrits per participar al passat mes de març, havien formalitzat la inscripció”, ha desvetllat Llorens.

Altres de les preocupacions que han expressat els restauradors, segons ha afirmat el regidor de Promoció Econòmica, ha estat “el fet de comprar gènere i elaborar els tasts per a la Ruta, i que quan arribi el moment de la seva celebració les autoritats sanitàries dictin un altre confinament, la qual cosa suposaria una gran pèrdua econòmica per als restauradors”.

Per tant, sumades totes aquestes variables “s’ha considerat que el més convenient era anul·lar l’edició de la Ruta de les Tapes d’enguany, i començar a treballar en la de l’any vinent”, ha conclòs Llorens.