Saps com és un dia d’un alumne que estudia? Illa TV al dia! t’ho ensenya

Un dia en la vida d’un jove estudiant que es dedica a això, a estudiar. Aquest és el fil argumentatiu d’un dels reportatges del setzè programa realitzat, editat i conduit per alumnes de Secundària de l’institut Illa de Rodes.

Sota el títol “Sabeu com és la vida de l’alumnat que estudia?” Illa TV, al dia!, l’espai públic de la TV de l’Institut emetrà a travès d’Empordà TV i Internet, el seu programa nº 16 de televisió. En el mateix, presentat per Maria Gómez, intervenen l’Ambra, la Laura i l’Anna.

Un programa que serà, de ben segur, d’interès no només pels alumnes, sinó també pels joves en general i, sobretot pels pares dels joves estudiants.

“Sabeu com és la vida de l’alumnat que estudia?” és un reportatge que conté dos treballs de camp d’interès per a la comunitat de l’ensenyament realitzats per Sawsan Khatira i Laia Pau a Roses, amb altres dels seus equips.

A la primera de les investigacions e reflecteix com és un dia, minut a minut, de dos alumnes de batxillerat de l’institut Illa de Rodes, la Clàudia i l’Aleix.

I el segon document audiovisual es desenvolupa a la Biblioteca Jaume Vicens Vives de Roses, on la Clara, la Júlia, en Sergi i la Carolina invitaran als espectadors a conèixer tots els racons, fins i tot els més emocionants de la sala municipal de lectura i estudi.

Espot del programa Sabeu com és la vida de l’alumnat que estudia?